Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

En marxa els canvis de circulació per les obres de la Rotonda de Ca la Guidó


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/28/2019 11:22:46 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

En marxa els canvis de circulació per les obres de la Rotonda de Ca la Guidó

S’ha reduït a un sol carril de baixada el tram de la Carretera de Blanes a Tordera entre la Rotonda de Mas Cremat i la Rotonda dels Focs

Tal com estava previst, ja s’han fet efectius els canvis de circulació necessaris amb motiu de la posada en marxa de les obres de construcció de la Rotonda de Ca la Guidó. La principal modificació que ha calgut fer mentre durin els treballs afecta el tram de la Carretera de Blanes a Tordera (la GI-600) comprès entre la Rotonda de Mas Cremat i la Rotonda dels Focs.


Modificació de trànsit en un tram de la GI-600
a causa de les obres de la Rotonda de Ca la Guidó
En aquest tram s’ha tallat un dels dos carrils de circulació, de manera que sempre en quedarà un de lliure pel pas de vehicles. Aquest únic carril que ha quedat en servei (indistintament de si és el dret o l’esquerra), és per circular en sentit de nord a sud, és a dir: venint des de Mas Cremat en direcció al centre del municipi.

A causa d’aquest tall, s’ha posat en marxa un circuit alternatiu per compensar el tall del carril i poder seguir circulant en direcció a Tordera passant pel barri de Mas Florit. D’altra banda, respecte la Línia 2 del bus urbà sentit Blanes-Ca la Guidó-Ciutat Esportiva, continua circulant per la Carretera d’Accés Costa Brava (GI-682) seguint un itinerari modificat.


Durant els primers dies en què s’ha fet efectiu el tall de trànsit, així com sempre que sigui necessari, s’està reforçant la senyalització informativa i de trànsit amb la presència efectiva d’agents de la Policia Local de Blanes. Els policies s’encarreguen de la regulació del pas de vehicles, i també indiquen el trajecte que cal seguir ara per circular per la zona.


El projecte complet de la Remodelació de la Carretera de Tordera, entre les rotondes dels Focs i Mas Cremat compta amb un termini d’execució de 5 mesos i dues setmanes a comptar a partir d’aquesta darrera setmana de març. Caldrà veure si s’aturen coincidint amb els mesos de juliol i agost o bé, mentre es paralitza l’activitat a la calçada central de l’actual GI-600, continuen realitzant-se petits treballs al seu voltant.
Data de realització: 03/28/2019 | Data de la darrera actualització: 03/28/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300