Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El conseller de Treball Chakir El Homrani, referma a Blanes el compromís del govern per defensar la Nylstar


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/05/2019 06:27:55 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El conseller de Treball Chakir El Homrani, referma a Blanes el compromís del govern per defensar la Nylstar

A primera hora de la tarda ha estat rebut per l’alcalde i regidors del consistori, ha signat el ‘Llibre d’Honor’ i després ha seguit el seu periple visitant el Casal Cívic de Can Borell

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, ha visitat Blanes aquesta tarda, acompanyat de la directora de Serveis Territorials a Girona, Marta Casacuberta. A la seva arribada, ha estat rebut per l’alcalde de Blanes, Mario Ros, i regidors del consistori. Després de mantenir una breu trobada a Alcaldia, el conseller ha signat en el Llibre d’Honor i finalment el periple ha finalitzat al Casal Cívic de Can Borell.


Marta Casacuberta, Chakir El Homrani, Mario Ros,
Juanjo Navarro i Àngel Canosa durant la breu trobada al Despatx d'Alcaldia
La comitiva ha estat rebuda pel responsable de l’equipament cívic, Marc Bermúdez, qui ha explicat els tipus de serveis que s’hi ofereixen, iniciant llavors un recorregut pels diferents espais que hi ha. Actualment el Casal Cívic de Can Borell compta amb un bon grapat d’activitats i sales per allotjar-les, com per exemple el programa ‘Jugar i Llegir’, l’’Aula Verda’ amb el Taller de Cuina Mediterrània, l’’Aula Blava’ amb el ‘Taller d’Habilitats de la vida diària’, i el ‘Punt Òmnia’, entre d’altres.


Marc Bermúdez, responsable del Casal Cívic de Can Borell,
explica al conseller les principals activitats d'aquest equipament
Un dels primers espais que s’ha visitat ha estat la Sala Polivalent on el Grup Miratge de Blanes estava precisament fent un assaig de la propera obra que presentarà. La directora del grup, Dolors Moreno, ha fet cinc cèntims als visitants sobre les activitats que es fa a ‘Miratge’, seguit per una petita mostra que han ofert al conseller i a l’alcalde d’un dels seus balls.

El conseller Chakir El Homrani referma el compromís per defensar Nylstar

Un dels temes que han tractat breument l’alcalde Mario Ros i el conseller Chakir El Homrani, acompanyats de la directora de Serveis Territorials i regidors de l’Ajuntament, ha estat la situació de l’empresa Nylstar de Blanes. En aquest sentit, El Homrani ha refermat el compromís que ja va fer fa uns dies en aquesta mateixa població el secretari general d’aquest mateix departament, Josep Ginesta, per garantir la continuïtat de la factoria.


El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies ha remarcat que, per garantir el futur de Nylstar “Hem parlat de quina manera fem una aposta perquè tingui un paper important, no únicament com a teixit productiu, sinó també a partir de les últimes converses on tots estem alineats, en veure com pot tenir un paper en la formació professional vinculada al tèxtil”.


Chakir El Homrani ha reiterat la confiança que cal estar esperançats respecte el futur de l’empresa, amb la suma d’esforços de totes les administracions: “Això explica que haguem estat capaços entre tots i totes de fer front a una situació de crisi que es va patir a Nylstar, i que hem de continuar treballant tots conjuntament. Però no únicament amb mirada curta, sinó amb una mirada més llarga entorn del futur i del futur del teixit productiu industrial a les nostres viles i ciutats del país”.
Data de realització: 04/05/2019 | Data de la darrera actualització: 04/05/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300