Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes organitza el dissabte 13 d’abril una Jornada de Sensibilització sobre les Escoles Bressol Municipals


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/09/2019 11:26:11 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes organitza el dissabte 13 d’abril una Jornada de Sensibilització sobre les Escoles Bressol Municipals

Es farà el proper dissabte d’11 a 14 h al Banc dels Músics del Passeig de Mar, i durant aquesta setmana -els dies 9, 10 i 11 d’abril-, hi ha una Jornada de Portes Obertes en cada centre

El Departament d’Educació de l’Ajuntament de Blanes ha organitzat una nova edició de la ‘Jornada de Sensibilització’ per donar informació dels serveis educatius de les tres Escoles Bressol Municipals de Blanes (EBMB) que hi ha a la vila. La jornada tindrà lloc dissabte vinent, 13 d’abril, a partir de les 11 del matí i fins les 2 del migdia al Banc dels Músics del Passeig de Mar.


Jornada de Sensibilització Escoles Bressol 2018
Els pares i mares que vulguin informar-se sobre tots els aspectes a tenir en compte al voltant de les tres Escoles Bressol Municipals podran fer-ho abastament dissabte vinent. Es tracta que vinguin acompanyats dels futurs alumnes, nens i nenes de 0 a 3 anys, perquè d’aquesta manera tindran un tasteig previ dels tipus de metodologia i pedagogia que es treballa i fomenta en les EBMB.

Amb aquest objectiu, dissabte vinent s’instal·laran quatre carpes al Passeig de Mar per rebre als i les visitants de totes les edats. En tres de les carpes hi haurà propostes de joc i materials pedagògics perquè interactuï la canalla, mentre que en el quart recinte hi haurà la documentació per mostrar-la a les famílies interessades, així com una zona per a infants menors d’un any.

Jornades de Portes Obertes al llarg d’aquesta setmana

Prèviament a que arribi la ‘Jornada de Sensibilització’ d’aquest proper dissabte, al llarg d’aquesta setmana també s’ha organitzat una ‘Jornada de Portes Obertes’ en cadascuna de les tres Escoles Bressol Municipals per conèixer-les in situ. Les tres jornades es faran els dies 9, 10 i 11 d’abril, cada dia en un centre diferent, però compartint un mateix horari: al matí des de ¾ de 10 fins ¾ d’11, i a la tarda des de 2/4 de 4 fins a les 5.


La primera jornada s’ha programat per avui dimarts, 9 d’abril, a l’Escola Bressol Municipal de La Plantera; el dimecres dia 10 es farà a l’Escola Bressol Municipal de Ca la Guidó; i finalment la tercera i darrera tindrà lloc el dijous dia 11 a l’Escola Bressol Municipal de Can Borell. Val a dir que tot aquest seguit d’activitats prèvies es fan de cara a la preinscripció de les EBMB, que es farà del 13 al 24 de maig a la Casa de la Cultura.
Data de realització: 04/09/2019 | Data de la darrera actualització: 04/09/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300