Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes acull dijous la 1a Fira d’Ocupació Juvenil de la Selva, una oportunitat perquè els joves trobin feina


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/09/2019 11:55:41 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes acull dijous la 1a Fira d’Ocupació Juvenil de la Selva, una oportunitat perquè els joves trobin feina

Organitzada per la Cambra de Comerç i el suport de diversos consistoris, hi haurà una 40a d’empreses i es farà de 9 a 14 h a l’edifici de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Blanes

L’antiga Escola SAFA de Blanes, on s’ubica el Departament de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament (Avinguda de l’Estació, 43), allotjarà aquest proper dijous 11 d’abril, de 9 a 14 h., la ‘Primera Fira d’Ocupació TreballemGi’ de la comarca de la Selva. El seu principal objectiu és facilitar la inserció laboral dels joves, i està adreçada principalment als qui tenen de 16 a 29 anys.


Fira 'TreballemGi' de Figueres
Fotografies: Cambra de Comerç de Girona
‘TreballemGi Selva’ està organitzada per la Cambra de Comerç de Girona amb la col·laboració de diversos ajuntaments del territori: Blanes, Lloret, Arbúcies, Sant Hilari Sacalm, Maçanet de la Selva i Santa Coloma de Farners. També hi donen suport el Consell Comarcal de la Selva i el Servei d’Ocupació de Catalunya. En aquest darrer sentit, dijous vinent la posada en marxa d’aquesta iniciativa comptarà amb l’encapçalament de l’alcalde de Blanes, Mario Ros; el president de la Cambra de Comerç de Girona, Domènec Espadalé; i la responsable del Servei d’Atenció i Suport als Joves de l’Àrea d’Ocupació Juvenil del SOC, Marta Masague.


L’objectiu d’aquesta nova iniciativa és facilitar que les empreses i entitats del territori amb necessitat d’incorporar joves puguin fer-ho i, d’altra banda, ajudar en la inserció i orientació dels joves sobre com cercar i aconseguir feina. Els joves que assisteixin a la versió selvatana de ‘TreballemGi’ hi trobaran un espai amb empreses interessades en la contractació de personal de sectors com serveis, indústria, hostaleria, logística, alimentació i el tercer sector.

Una quarantena d’empreses participen a la 1a Fira d’Ocupació TreballemGi

‘TreballemGi’ permetrà als joves assistents consultar i presentar-se com a candidats per a més de 80 llocs de treball diferents, oferts per les més de 40 empreses i ETT que hi participen. Entre les empreses que hi assistiran hi ha Nylstar, Carrefour, McDonalds, Supeco, PdePà, Consum, Cdmon, Fundació ADECCO, 9issui, SegurBlanes, MGF Gestions, Trace Logistics, Bricoestació, Norauto, Sa Rumba, Kavehome, Fundació MIFAS, Sersa, No +Vello, Casa Marieta (Girona), Joan Colls, Fundació Privada Resilis, Bar Ciutat Esportiva, Mas Solà, Pujadas (Vollrath Pujadas, Sau), Espai Pàdel Blanes, l’Associació d’Hostaleria de Blanes, el Gremi d’Hostaleria de Lloret, Apartreception, Hotel Cleopatra, Va de Catas, Hotel Rigat, Hotel Xaine Park, i Spa Hotel Reymar.


A banda de poder adreçar-se directament a les empreses, els joves podran participar en tallers molt dinàmics que els serviran per fer tastets d’oficis així com per practicar i desenvolupar habilitats personals, molt necessàries per a facilitar la cerca de feina. Els tallers són: Scape Room (treball en equip); Taller de Gastronomia (tastet d’ofici); Taller d’Estètica i Imatge Personal (crear una imatge personal adequada a cada context, com per exemple entrevista de feina, i també tastet d’ofici); Taller de Vídeocurrículum en Instagram (habilitats de comunicació); i Taller de Mecànica de Vehicles (tastet d’ofici).

La Oferta de Formació Ocupacional present a la fira

Un altre punt afegit d’interès de ‘TreballemGi’ Selva és que comptarà amb la participació de diferents centres de formació que hi exposaran la seva oferta formativa. Els assistents podran conèixer els programes de formació de l’Escola Tècnica de Girona, la Fundació Gentis, la Fundació Intermedia, SH Concept Formació, Tallers Comas i l’Institut Ramon Coll i Rodés, l’Institut Sa Palomera de Blanes i l’Institut Ramon Turró i Darder de Malgrat de Mar.

D’altra banda, a la fira també s’hi explicaran quins són els ajuts destinats a fomentar la creació de llocs de treball per a la contractació de joves beneficiaris del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Val a dir que, en cas que durant la celebració de l’experiència es formalitzi un contracte de sis mesos a jornada completa, l’empresa es podrà beneficiar amb un ajut de 4.950 €.


Es poden consultar les ofertes laborals, les empreses participants i el programa d’activitats a la web www.treballemgi.cat/selva, on també es poden fer inscripcions com a participants o aspirants per a algunes de les ofertes. ‘TreballemGi’ la Selva compta amb l’èxit de les dues sessions precedents que s’han fet fins ara, impulsades per la Cambra de Comerç de Girona: el passat 28 de març a Figueres i el 27 de setembre a Girona.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 04/11/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300