Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes celebra el Dia Mundial del Parkinson d’avui dijous 11 d’abril amb diverses activitats


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/11/2019 12:06:29 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Parkinson BlanesBlanes celebra el Dia Mundial del Parkinson d’avui dijous 11 d’abril amb diverses activitats

El Teatre de Blanes va allotjar dissabte un espectacle de dansa a benefici de l’Associació Catalana de Parkinson Blanes-La Selva/Alt Maresme, que divendres vinent farà una xerrada

Amb motiu del Dia Mundial del Parkinson, que s’escau aquest dijous 11 d’abril, Blanes allotja aquests dies diverses activitats de caràcter lúdic i divulgatiu. La primera d’elles va tenir lloc dissabte passat al Teatre de Blanes, organitzada per l’Escola de Dansa Daina de Blanes. Es tractava d’un espectacle solidari a benefici de l’Associació Catalana de Parkinson Blanes-La Selva/Alt Maresme (ACAPBLANES).

Gala Benèfica de l’Escola de Dansa Daina a benefici d’ACAPBLANES

Abans de començar l’activitat lúdica, la presidenta de l’entitat, Antònia Escalé, va agrair tant a l’Escola de Dansa Daina –organitzadora de l’activitat- com a la resta de grups i entitats que van donar-hi suport, la seva participació i contribució desinteressada en la gala benèfica. L’espectacle va comptar amb la participació de nou associacions i grups de dansa de Blanes, Lloret i Girona.


Intervenció presidenta ACAPS, Antònia Escalé
En aquest sentit, es va demanar a representants de cadascuna de les escoles i grups que van participar que pugessin dalt de l’escenari per agrair-los aquest seu gest solidari. A rengló seguit, va començar l’espectacle benèfic amb l’actuació de l’Associació Country Blanes, que va interpretar dos balls. Rere d’ells, va ser el torn de tres solos de l’Escola de Dansa Daina.


Les van rellevar les bailaoras de l’Associació de Veïns de La Pedrera-Carretera de Lloret, seguides per l’Associació de Dansa Elancé. Al llarg de la vetllada també van actuar en solitari o en grup Studio Dance, Almudena Santiesteban, Escola de Dansa Esclat, Timecode, Contclass, i Fighters, que va tancar l’espectacle amb una doble actuació en grup i amb un duet.

Activitats Associació Catalana de Parkinson Blanes-La Selva/Alt Maresme

Coincidint amb la celebració de l’espectacle benèfic, d’aquest passat dissabte l’Associació Catalana de Parkinson Blanes-La Selva/Alt Maresme va instal·lar una taula informativa davant del Teatre durant tota la tarda, atesa per voluntaris i voluntàries. Des del seu inici l’any 2005, ACAPBLANES –associació sense ànim de lucre-, ha fet camí donant suport als afectats i afectades per aquesta malaltia neurodegenerativa, que encara no té cura.


Espectacle Benèfic
D’altra banda, ACAPBLANES també ha organitzat una conferència-col·loqui presentada amb el títol ‘Cuidem al cuidador de malalts de parkinson’ que tindrà lloc demà divendres, 12 d’abril, a les 5 de la tarda. La xerrada s’allotjarà a l’Auditori del Centre Catòlic, i anirà a càrrec de les neuròlogues de l’Hospital Santa Caterina, les doctores Berta Solano i Anna Cots, així com la infermera Mireia Montserrat.


Al llarg de la setmana vinent, del 15 al 18 d’abril, ACAPBLANES celebrarà jornades de Portes Obertes al seu local de l’Avinguda Joan Carles I número 1 per donar a conèixer i informar de totes les activitats que s’hi realitzen. Finalment, el 26 d’abril es tancarà el cicle d’activitats amb una visita als Jardins de Santa Clotilde de Lloret de Mar, i a continuació hi haurà un Dinar de Germanor amb tots els associats que ho desitgin.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 04/11/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300