Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes acull avui la 1a Fira d’Ocupació Juvenil de La Selva, ‘TreballemGi’ que promou la recerca de feina


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/11/2019 11:17:58 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes acull avui la 1a Fira d’Ocupació Juvenil de La Selva, ‘TreballemGi’ que promou la recerca de feina

A primera hora del matí s’ha posat en marxa l’experiència, amb l’assistència de l’alcalde, Mario Ros, els presidents de la Cambra de Comerç i el Consell Comarcal i la responsable del SÓC

El matí d’aquest dijous, 11 d’abril, s’ha posat en marxa a Blanes ‘TreballemGi Selva’, la Primera Fira d’Ocupació Juvenil de La Selva, que s’allotja a l’antiga Escola SAFA de Blanes. Amb entrada gratuïta, l’experiència estarà en marxa avui fins les 2 de la tarda, i el seu principal objectiu és facilitar la inserció laboral dels joves, adreçada principalment als qui tenen de 16 a 29 anys d’edat.


Acte posada en marxa 'TreballemGi Selva'
‘TreballemGi Selva’ està organitzada per la Cambra de Comerç de Girona amb la col·laboració de diversos Ajuntaments: Blanes, Lloret, Tossa, Arbúcies, Sant Hilari Sacalm, Maçanet i Santa Coloma de Farners; i el suport del Consell Comarcal de la Selva i del Servei d’Ocupació de Catalunya. La posada en marxa l’han encapçalat l’alcalde de Blanes, Mario Ros; el president de la Cambra de Comerç de Girona, Domènec Espadalé; el president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu ; i la responsable del Servei d’Atenció i Suport als Joves de l’Àrea d’Ocupació Juvenil del SOC, Marta Masague. També ha assistit el tinent d’alcalde de Promoció de la Ciutat, Turisme, Comerç i Empresa de l’Ajuntament de Blanes, Blai Vinaixa.

Una 40ena d’empreses assistents i Tallers d’Activitats

L’objectiu d’aquesta nova iniciativa és facilitar que les empreses i entitats del territori amb necessitat d’incorporar joves puguin fer-ho i, d’altra banda, ajudar en la inserció i orientació dels joves sobre com cercar i aconseguir feina. Els joves que estan assistint a la versió selvatana de ‘TreballemGi’ hi ha trobat un espai amb empreses interessades en la contractació de personal de sectors com serveis, indústria, hostaleria, logística, alimentació i el tercer sector.


Parlament alcalde de Blanes, Mario Ros
Hi ha una quarantena d’empreses i establiments que participen en l’experiència, i en aquest sentit els joves assistents podran presentar-se com a candidats per a més de 80 llocs de treball diferents. Tanmateix, a banda d’adreçar-se directament a les empreses, també poden participar en tallers de diverses temàtiques que els serviran tant per fer tastets d’oficis com per practicar i desenvolupar habilitats personals que els faciliti la cerca de feina.
Data de realització: 04/11/2019 | Data de la darrera actualització: 04/11/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300