Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Prop de 800 entrevistes de feina a la 1a Fira d’Ocupació Juvenil de la Selva ‘TreballemGi’ de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/11/2019
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Prop de 800 entrevistes de feina a la 1a Fira d’Ocupació Juvenil de la Selva ‘TreballemGi’ de Blanes

Al llarg de tot el matí els joves de 16 a 29 anys han participat en l’experiència organitzada per la Cambra de Comerç emplaçada al recinte de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Blanes

La primera edició de ‘TreballemGi’, la Fira d’Ocupació Juvenil de la Selva que s’ha allotjat a Blanes aquest matí de dijous ha estat un èxit de participació. Així ho avalen les prop de 800 entrevistes de feina concertades pels joves amb empreses, establiments i institucions que han assistit a l’experiència.

L’antiga Escola SAFA de Blanes, on s’ubica el Departament de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Blanes, ha allotjat l’esdeveniment que ha tingut com objectiu prioritari facilitar la inserció laboral dels joves de 16 a 29 anys d’edat. Per aquest motiu, les empreses i entitats del territori amb necessitat d’incorporar joves han participat amb diversos estands.


Els joves que han assistit al llarg de tot el matí a la versió selvatana de ‘TreballemGi’ han trobat un espai amb empreses interessades en la contractació de personal de sectors com serveis, indústria, hostaleria, logística, alimentació i el tercer sector. Tanmateix, també hi ha hagut oferta formativa a càrrec de centres educatius i entitats.

Empreses i Centres Formatius que han participat a ‘TreballemGi Selva’

‘TreballemGi’ ha permès als joves assistents consultar i presentar-se com a candidats per a més de 80 llocs de treball diferents oferts per les més de 40 empreses i ETT que hi participen. Entre les empreses que han assistit hi havia Nylstar, Carrefour, McDonalds, Supeco, PdePà, Consum, Cdmon, Fundació ADECCO, 9issui, SegurBlanes, MGF Gestions, Trace Logistics, Bricoestació, Norauto, Sa Rumba, Kavehome, els gremis d’hostaleria de Blanes i Lloret, així com diversos establiments de restauració i hotelers.


A banda de poder adreçar-se directament a les empreses, els joves han pogut participar en tallers molt dinàmics que els han servit per fer tastets d’oficis així com per practicar i desenvolupar habilitats personals, molt necessàries per a facilitar la cerca de feina. Els tallers han estat: Scape Room (treball en equip); Taller de Gastronomia (tastet d’ofici); Taller d’Estètica i Imatge Personal (crear una imatge personal adequada a cada context, com per exemple entrevista de feina, i també tastet d’ofici); Taller de Vídeocurrículum en Instagram (habilitats de comunicació); i Taller de Mecànica de Vehicles (tastet d’ofici).

Un altre punt afegit d’interès de ‘TreballemGi’ Selva és que també ha comptat amb la participació de diferents centres de formació que han exposat la seva oferta formativa. Els assistents han pogut conèixer els programes de formació de l’Escola Tècnica de Girona, la Fundació Gentis, la Fundació Intermedia, SH Concept Formació, Tallers Comas i l’Institut Sa Palomera de Blanes; l’Institut Ramon Coll i Rodés de Lloret i l’Institut Ramon Turró i Darder de Malgrat de Mar.


‘TreballemGi Selva’ ha estat organitzada per la Cambra de Comerç de Girona amb la col·laboració dels ajuntaments de Blanes, Lloret, Tossa, Arbúcies, Sant Hilari Sacalm, Maçanet i Santa Coloma de Farners; i el suport del Consell Comarcal de la Selva i del Servei d’Ocupació de Catalunya. En aquest sentit, en la seva posada en marxa han participat avui al matí l’alcalde de Blanes, Mario Ros; el president de la Cambra de Comerç de Girona, Domènec Espadalé; i la responsable del Servei d’Atenció i Suport als Joves de l’Àrea d’Ocupació Juvenil del SOC, Marta Masague.
Data de realització: 04/11/2019 | Data de la darrera actualització: 04/11/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300