Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Ma del Mar Bonet, Big Mama, Menaix a Truà amb Cris Juanico i Susanna del Saz a Les Nits de Marimurtra 2019


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/11/2019 04:11:36 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Ma del Mar Bonet, Big Mama, Menaix a Truà amb Cris Juanico i Susanna del Saz a Les Nits de Marimurtra 2019

Avui al migdia s’ha presentat la programació de Les Nits de Marimurtra d’aquest estiu, que es faran quatre divendres del mes d’agost, els dies 2, 9, 16 i 23

El mateix recinte que aquest estiu allotjarà Les Nits de Marimurtra 2019, el Templet de Linné, ha acollit avui al migdia la presentació de la nova edició d’aquest festival, plenament consolidat com l’oferta musical més atractiva de la Costa Brava Sud per la confluència d’atractius amb què compta. La Fundació Carl Faust ja fa 14 anys que organitza l’experiència, que ha estat presentada pel seu director gerent Josep Borrell, encapçalada per l’alcalde de Blanes, Mario Ros.


El director-gerent del Jardí Botànic Marimurtra,
Josep Borrell, durant la presentació
També han assistit diferents patrocinadors i col·laboradors de Les Nits de Marimurtra, així com la presidenta de la Fundació Oncolliga Girona, Lluïsa Ferrer, així com regidors i regidores de l’Ajuntament de Blanes i treballadors del Jardí Botànic Marimurtra. La Fundació Oncolliga col·laborarà per tercer any consecutiu amb Les Nits de Marimurtra en la gestió del bar del festival. La finalitat d’aquesta fundació és millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer i les seves famílies, i els beneficis íntegres d’aquest servei aniran destinats a la mateixa entitat.

Un cartell de luxe per a l’edició del 2019 de ‘Les Nits de Marimutra’

Tal com ha rebel·lat Josep Borrell, en aquesta nova edició la Fundació Carl Faust ha pogut fer realitat el què feia molts anys que perseguida aconseguir: que la cantant Maria del Mar Bonet, que tant bé representa la mediterraneïtat, actués a Les Nits de Marimurtra. La cantant mallorquina actuarà el 16 d’agost, i val a dir que quan encara falten quatre mesos perquè arribi el concert, el 25% de les entrades ja estan venudes.


La resta de la programació també inclou dos altres atractius ingredients: el 2 d’agost estrenarà Les Nits de Marimurtra el grup Big Mama, que suma més de 30 anys cantant blues, i el 9 d’agost serà el torn dels Menaix à Truà, liderat pel carismàtic Cris Juanico, acompanyat dels no menys coneguts Toni Xuclà i Juanjo Muños. Per últim, el cartell es tancarà el 23 d’agost amb tota una sensació que ha actuat en totes les edicions, la versàtil cantant Susanna del Saz.


Les entrades anticipades es poden adquirir a la taquilla del Jardí Botànic Marimurtra, les floristeries La Camèlia de Blanes i Lloret, i a través de la xarxa a l’enllaç www.nitsmarimurtra.cat


Data de realització: 04/11/2019 | Data de la darrera actualització: 04/11/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300