Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes posa en marxa la 7a Campanya de Promoció dels Productes de Pastisseria de Setmana Santa


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/15/2019 10:26:19 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CAMPANYA PROMOCIO SETMANA SANTABlanes posa en marxa la 7a Campanya de Promoció dels Productes de Pastisseria de Setmana Santa

S’han editat 6.000 fulletons que posen en valor les creacions artesanes més representatives, alhora que es difonen les activitats d’aquests dies, que inclouen tallers infantils familiars

L’Ajuntament de Blanes ha iniciat per setè any consecutiu la ‘Campanya de Promoció de Productes de Pastisseria’ de Setmana Santa, que s’allargarà fins el dimarts 23 d’abril quan se celebra l’Aplec del Vilar, jornada festiva en aquest municipi. L’objectiu principal és donar a conèixer i valoritzar els productes artesanals que es confeccionen a les fleques i pastisseries al voltant de les festes de Setmana Santa: els tortells de rams, les mones, els ous de pasqua, així com els bunyols de vent i els farcits de crema.


Una família tria el Tortell de Rams en
una de les pastisseries de Blanes amb motiu de Diumenge de Rams
La celebració del ‘Diumenge de Rams’ d’aquest passat diumenge en les tres parròquies de la vila –Santa Maria, Sagrada Família i Santa Teresa-, va marcar ahir l’inici dels actes de la Setmana Santa 2019. Al llarg d’aquests dies l’agenda de Blanes inclourà principalment actes de caràcter popular i religiós, així com les activitats que s’han organitzat formant part de la campanya promocional.

Campanya Promocional en català, castellà, francès i anglès

L’eix central de la campanya és un fulletó del qual se n’han editat 6.0000 exemplars que s’han repartit aquests darrers dies als centres escolars, ja que la canalla són els principals destinataris dels productes gastronòmics. També es distribueixen a les Oficines de Turisme, emplaçaments d’interès, empreses d’allotjament, equipaments i dependències municipals. S’han editat en quatre idiomes: la major part, 5.000 exemplars, en català i castellà; i la resta, 1.000 exemplars, en francès i anglès.


També s’han recollit al díptic els 27 establiments de fleques i/o pastisseries repartides arreu del municipi, que pertanyen a 14 empreses d’aquest ram. La campanya de promoció es va posar en marxa fa set anys, arran de les reiterades peticions dels visitants a les Oficines de Turisme de Blanes, interessant-se per comprar els típics productes de pastisseria que caracteritzen la Setmana Santa.

Activitats gratuïtes adreçades al Turisme Familiar

L’Ajuntament de Blanes espera repetir aquest 2019 l’èxit que durant les anteriors edicions ja ha suposat l’organització de diverses activitats complementàries relacionades amb el món de la pastisseria i la setmana santa. Es tracta de donar un major atractiu a la campanya, que inclou com a eix més destacat tres tallers adreçats al públic infantil i familiar.


Celebració Diumenge de Rams a la Parròquia Santa Maria de Blanes
En aquests tallers gratuïts, instal·lats en tres carpes al Passeig de Mar, la canalla podrà dissenyar-se un vestit de manaia, fer-se la pròpia mona al seu gust o bé pintar un típic ou de pasqua. Tot plegat, amb l’ajut de monitors i monitores que atendran els tallers, programats durant dos dies: el divendres 19 i el dissabte 20 d’abril, de 2/4 d’11 del matí a 2/4 de 2 del migdia. Per participar-hi, tan sols cal inscriure’s a les mateixes carpes on estan ubicats els tallers.


D’altra banda, també cal tenir en compte un dels atractius que durant els set anys de la campanya no haurà faltat mai a la seva cita: activitats lúdiques per als més petits que s’allotjaran al Passeig Cortils i Vieta, és a dir: al Passeig de Mar a tocar de la Plaça Catalunya. Funcionaran durant quatre dies: del 18 al 21 d’abril, de dijous a diumenge: de 2/4 d’11 del matí fins les 2 del migdia, i des de les 4 de la tarda fins 2/4 de 9 de la nit.Data de realització: 04/15/2019 | Data de la darrera actualització: 04/15/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300