Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Excel·lent nivell de qualitat en la 1a Competició de Danses Urbanes Vila de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/16/2019 05:00:54 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Excel·lent nivell de qualitat en la 1a Competició de Danses Urbanes Vila de Blanes

Prop de 250 participants de 17 escoles d’arreu de Catalunya van participar en el concurs que es va fer dissabte passat al Teatre de Blanes, organitzat per l’Associació de Dansa Elancé

Blanes ha demostrat una vegada més que no és casualitat que compti amb un bon nombre d’escoles i grups de dansa, que alà on van a actuar donen a conèixer amb el seu bon fer el nom d’aquest municipi on comença la Costa Brava arreu del món. En aquesta ocasió, el Teatre de Blanes va allotjar dissabte passat la 1a Competició de Danses Urbanes Vila de Blanes, on el nivell de qualitat va ser excel·lent.


1a Competició de Dansa Urbana Vila de Blanes
Prop de 250 participants procedents de 17 escoles d’arreu de Catalunya van oferir el bo i millor del seu art en un recinte on els espectadors no van parar d’obsequiar amb aplaudiments les actuacions. Organitzat per l’Associació de Dansa Elancé de Blanes, amb el suport de l’Ajuntament, la competició es va fer en quatre categories: baby, infantil, júnior, youth i absoluta.

El jurat que es va encarregar d’atorgar les diferents qualificacions estava format per coreògrafs internacionals: Mario Jiménez, Albert Sala i Úrsula Rilo, que van destacar el bon nivell dels ballarins i ballarines, animant-los a seguir perserverant. Els concursants van guanyar fins a 1.900 € en premis, a banda dels tres primers premis en cadascuna de les categories a concurs. Es van encarregar de lliurar els guardons els mateixos jutges, acompanyats del tinent d’alcalde de Promoció de la Ciutat i Joventut, Blai Vinaixa.


Abans, per donar temps al jurat qualificador que sumés les diferents puntuacions, l’escenari del Teatre de Blanes es va obrir a la participació de tothom qui volgués practicar free style. Els diferents grups no es van fer de pregar, i inclús quan van tenir la feina feta també s’hi van arribar a afegir els tres jutges. La jornada, finalment, es va completar amb sengles Master Class que van tenir lloc a rengló seguit de l’entrega de premis.

Classificació per categories dels participants

En la categoria absoluta el primer premi va ser per Fanatix Urban Dance; el segon per B-Mast; i el tercer per Fresh Coffee. Darrera d’ells es van situar Angels Street, Moving Street, Synergy i Black Panthers. Per la seva banda, en juniors la primera posició la va assolir Minison; la segona Dream It; i la tercera Boom Street. La classificació en aquesta categoria la van completar Sweet Coffee, Glam Crew i Candy Hop.


En Infantils el primer premi va ser per Seeds, el segon el van guanyar Little Coffee, i el tercer Feel Fun. Els van seguir Real Dream, Hit the Play, Play mini Queen, Kid’n and play, Little Panthers i Wild Cookies. En la categoria de parelles el primer premi va ser per Limerencia, el segon per a B.Updown i el tercer per a Ivan’s & Company. Rere d’ells es van situar Blonde & Brunette, Mad Beats i Lioners. Per últim, en parelles mini el primer lloc va ser per Little Montsers, el segon per a Lioners Kids, i el tercer per Glam Girlz, mentre que en quart lloc es va situar Souldiers.
Data de realització: 04/16/2019 | Data de la darrera actualització: 04/16/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300