Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament ha modernitzat la Ordenança del Servei de Taxis introduint diverses millores


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/22/2019 11:57:04 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

FOTOL’Ajuntament ha modernitzat la Ordenança del Servei de Taxis introduint diverses millores

La sessió plenària del passat dimecres va aprovar l’avantprojecte de la nova normativa, que s’ha consensuat amb les dues associacions de taxistes del municipi

La sessió plenària d’aquest mes d’abril, celebrada dimecres passat, va aprovar amb la unanimitat de tots els grups polítics municipals l’avantprojecte de modificació de la Ordenança Municipal del Servei de Taxi amb l’objectiu d’actualitzar-la i modernitzar-la. La principal avantatge és que s’ha fet amb el consens de les dues associacions de taxistes que hi ha al municipi, havent arribat a un acord en relació als canvis introduïts.


Ara l’avantprojecte estarà sotmès a informació pública durant un termini de 30 dies per a la formulació de possibles al·legacions. En cas que no hi ha hagués cap reclamació, l’acord d’aprovació inicial esdevindrà definitiu i es publicarà tant al BOP de Girona com al DOGC de Catalunya.

Principals millores del Servei de Taxi

Entre els canvis que s’han introduït, destaca que tots els taxis podran tenir capacitat fins a 7 places per als vehicles no adaptats i fins a 9 places en vehicles adaptats (PMR), inclosa la persona que condueix. En aquest darrer sentit, els taxis adaptats (PMR) prestaran servei de forma prioritària a les persones amb discapacitat però, en el cas d’estar lliures, estaran en igualtat de condicions amb els altres taxis no adaptats per donar servei a qualsevol ciutadà.

Per la seva banda, els taxistes interessats en prestació del servei de taxi adaptat (PMRC) podran demanar el canvi. D’altra banda, a diferència del què passa actualment, quan les modificacions de la ordenança entrin en vigor tots els taxis –tant els adaptats (PMR) com els que no ho estan- estaran en una única ubicació, i no com fins ara, en què estan dividits uns i altres vehicles.


Respecte la prestació del servei, s’autoritzarà a què en determinats dies i temporades, amb caràcter excepcional i discrecional, els taxistes podran suprimir de manera voluntària el seu dia de descans per donar millor resposta a l’augment de serveis. Es tracta de dies d’especial rellevància, com per exemple durant el període comprès entre l’1 de juliol i el 31 d’agost –temporada estiuenca-, així com les Festes Locals, les Festes de Nadal, o bé la Revetlla de Sant Joan, entre d’altres.Data de realització: 04/22/2019 | Data de la darrera actualització: 04/22/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300