Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Escola Mossèn Joan Batlle de Blanes, distingida amb un guardó del XII Premi Ensenyament de Catalunya


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/07/2019 11:29:52 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Escola Mossèn Joan Batlle de Blanes, distingida amb un guardó del XII Premi Ensenyament de Catalunya

El centre blanenc ha guanyat el segon Premi a la Innovació d’entre un total de 30 candidatures presentades als guardons que concedeixen la Fundació Cercle d’Economia i EduCaixa

Aquest passat dilluns va tenir lloc al Caixa Fòrum de Barcelona el lliurament dels guardons corresponents al XII Premi Ensenyament, fruit de la col·laboració entre la Fundació Cercle d’Economia i EduCaixa. L’acte el van encapçalar el conseller d’Educació de la Generalitat, Josep Bargalló; el president de la Fundació Cercle d’Economia, Antón Costas; la directora general adjunta de la Fundació Bancària ‘la Caixa’, Elisa Durán; i el president del Cercle d’Economia, Antón Costas.


Els premiats i finalistes amb Elisa Durán, Josep Bargalló i Antón Costas
El primer premi a la Innovació en l’Ensenyament, amb una dotació de 15.000 €, s’ha atorgat a l’Escola Octavio Paz, i el segon premi, que ha guanyat l’Escola Mossèn Joan Batlle de Blanes, compta amb una dotació econòmica de 8.000 €. Hi ha hagut dos centres educatius finalistes: l’Escola Montserrat de Cornellà de Llobregat, i l’Institut Quatre Cantons de Barcelona, que podran gaudir de visites a CosmoCaixa i CaixaForum gràcies a ‘la Caixa’.

En aquesta edició de 2019, el Premi ha comptat amb un total de 30 projectes de centres públics, concertats i privats d’arreu del territori català. Les candidatures presentades incideixen en la millora de l’aprenentatge dels alumnes, l’ús de les noves tecnologies en l’aprenentatge, el desenvolupament de processos de transformació educativa en l’aprenentatge, el treball competencial, empoderament de les famílies, la millora de la inserció dels alumnes al món laboral, etc.

Premi a la Innovació de l’Escola Mossèn Joan Batlle de Blanes

L’Escola Mossèn Joan Batlle de Blanes, que ha guanyat el segon Premi a la Innovació, ha format part durant tres cursos del Programa Escoles Tàndem promovent la transformació i la innovació educativa amb la ciència com a eix vertebrador, més concretament amb el projecte ‘Ciències de la Vida a l’Aigua’. Ho ha fet amb el suport dels científics del Centre d’Estudis Avançats de Blanes (CEAB), cosa la qual ha fet esdevenir l’escola en un referent en projectes educatius de ciència.


Lídia Pastor, directora de l'Escola Mossèn Joan Batlle de Blanes
Mestres i investigadors han treballat colze a colze per introduir els canvis metodològics, curriculars, organitzatius i d’espais d’aprenentatge per a promoure una transformació en el centre escolar, i així millorar l’aprenentatge dels alumnes i garantir la igualtat d’oportunitats perquè esdevinguin persones competents en la societat del futur. El guardó el va recollir ahir al vespre Lídia Pastor, directora de l’Escola Mossèn Joan Batlle.

També van assistir el tinent d’alcalde d’Educació de l’Ajuntament de Blanes, Blai Vinaixa, així com membres de l’equip educatiu del centre blanenc, investigadors i investigadores del CEAB. No cal dir que el premi és una manera prou explícita de reconèixer l’esforç dels docents, equip directiu, la contribució del CEAB i del centre en general per buscar i afavorir la generació de talent.
Data de realització: 05/07/2019 | Data de la darrera actualització: 05/07/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300