Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament de Blanes lliura un reconeixement a l’Escola Mossèn Joan Batlle pel XII Premi Ensenyament


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/15/2019 10:32:25 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Escut de l'Ajuntament de BlanesL’Ajuntament de Blanes lliura un reconeixement a l’Escola Mossèn Joan Batlle pel XII Premi Ensenyament

L’alcalde de Blanes, Mario Ros, ha lliurat a la directora del centre, Lídia Pastor, una placa commemorativa en un acte amb representants municipals, del CEAB i de la comunitat educativa

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Blanes ha allotjat avui al matí un acte de reconeixement del consistori envers un centre educatiu del municipi que ha destacat en el desenvolupament d’un projecte científic amb el suport del CEAB. Es tracta de l’Escola Mossèn Joan Batlle, que la setmana passada va ser guardonada amb el segon Premi a la Innovació en el marc del XII Premi Ensenyament de Catalunya, concedits per la Fundació Cercle d’Economia i EduCaixa.


Els protagonistes de l'acte
L’acte l’ha encapçalat l’alcalde de Blanes, Mario Ros, qui ha lliurat a la directora de l’escola, Lídia Pastor, una placa commemorativa que ha compartit i ha fet extensiva a la nombrosa representació de la comunitat educativa present a l’acte. A banda de representants de l’equip directiu i del CEAB, també han participat alumnes de sisè curs de primària, els protagonistes del premi, així com regidors i regidores del consistori: Pepa Celaya, Joel Comas, Àngel Canosa, Albert Sanz i Jordi Urgell.

Premi al projecte ‘Ciències de la Vida a l’Aigua’, amb el CEAB

L’Escola Mossèn Joan Batlle, ubicada al barri de Ca la Guidó, ha format part durant tres cursos del Programa Escoles Tàndem promovent la transformació i la innovació educativa amb la ciència com a eix vertebrador. Per desenvolupar el projecte guanyador ‘Ciències de la Vida a l’Aigua’’ ha comptat amb el suport dels científics del Centre d’Estudis Avançats de Blanes (CEAB), cosa la qual ha fet esdevenir l’escola en un referent en projectes educatius de ciència.


Gemma Agell, Lídia Pastor i Mario Ros
Abans de l’entrega del reconeixement, l’acte s’ha encetat amb un parlament de la directora de l’Escola Mossèn Joan Batlle, Lídia Pastor, qui ha destacat la positiva experiència que ha significat poder desenvolupar el projecte. Mestres i investigadors han treballat colze a colze per introduir canvis de metodologia, curriculars, organitzatius i d’espais d’aprenentatge.


Tot seguit ha pres la paraula Gemma Agell, científica del Centre d’Estudis Avançats de Blanes, qui ha representat avui el centre d’investigació, excusant la presència del seu director. Gemma Agell ha recordat l’objectiu que ha menat el projecte: garantir la igualtat d’oportunitats perquè els nois i noies esdevinguin persones competents en la societat del futur. Per últim, l’acte s’ha tancat amb un parlament de cloenda de l’alcalde, qui ha felicitat la comunitat educativa per l’aposta que s’ha fet per millorar en l’aprenentatge.Data de realització: 05/15/2019 | Data de la darrera actualització: 05/15/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300