Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Menció Especial als Premis Ecopropostes 2019 per a l’Escola Mossèn Joan Batlle de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/16/2019 09:05:37 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

RadioMarinaMenció Especial als Premis Ecopropostes 2019 per a l’Escola Mossèn Joan Batlle de Blanes

Aquest passat dimecres els Jardins de Santa Clotilde de Lloret van acollir l’entrega de guardons, que han distingit al centre blanenc per un treball sobre la contaminació a Ca la Guidó

Els Jardins de Santa Clotilde de la veïna població de Lloret de Mar van allotjar ahir dimecres al migdia el lliurament de premis de la 24a edició de l’Ecopropostes, el concurs de medi ambient per a estudiants de secundària de la Selva i el Maresme, convocat per l’Associació Les Ecopropostes de Ràdio Marina. Entre els premiats, s’hi compta l’Escola Mossèn Joan Batlle de Blanes, a qui s’ha concedit una ‘Menció Especial’ per un treball sobre la contaminació al barri on està ubicada l’escola, Ca la Guidó.


Menció Especial per a l'Escola Mossèn Joan Batlle de Blanes
Els va lliurar el premi l’alcalde de Blanes, Mario Ros, acompanyat de Marc Reixach, representant en l’acte de la Fundació ‘Obra Social La Caixa’. L’acte de lliurament també va comptar amb l’assistència dels alcaldes i alcaldesses de Lloret, Arbúcies, Malgrat de Mar i Tossa de Mar; Jaume Dulsat, Pere Garriga, Carme Ponsa i Gisela Saladich, respectivament.


També van assistir-hi el regidor i diputat al Parlament de Catalunya Jordi Orobitg, així com el regidor d’Educació de l’Ajuntament de Tordera, Àngel Pous. Tanmateix, en representació de l’Associació Les Ecopropostes de Ràdio Marina, va assistir a l’acte Climent Polls. Per la seva banda, el mestre de cerimònies va ser Joan Ferrer i Bernat, cap d’Informatius de Ràdio Marina i editor informatiu de la Revista La Marina.

Palmarès de guardonats en les Ecopropostes 2019

El primer premi en la categoria de treballs de batxillerat ha estat per Anna Pelegrí, de l’Institut Montsoriu d’Arbúcies pel treball ‘Disseny d’un pulmó verd a l’Institut Montsoriu’. El segon premi l’ha guanyat Pablo Gómez, de l’Escola Vedruna de Malgrat de Mar pel treball ‘Reintroducció de la Tortuga Mediterrània’. També s’han concedit dos accèssits a un treball mediambiental d’Arbúcies de l’alumna Anna Canals, i un altre per a Catherine Iglesias, de l’institut Ramon Turró de Malgrat.


Per últim, en treballs de grup fets per alumnes d’ESO el primer premi ha estat pels alumnes de segon d’ESO de l’institut Lluís Companys de Tordera, i s’ha concedit un accèssit per a un treball d’ESO de l’Institut Tossa de Mar. Val a dir que, de cara als 25ens Premis Ecopropostes del 2020, la organització ja ha avançat que es modificaran les bases de participació, que s’ampliaran perquè també puguin concórrer alumnes de primària en la categoria de treballs de grup.Data de realització: 05/16/2019 | Data de la darrera actualització: 05/16/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300