Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Tot a punt al Teatre de Blanes pel Debat Electoral de les Municipals 2019 del dijous dia 23 a les 8 del vespre


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/21/2019 11:27:43 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Tot a punt al Teatre de Blanes pel Debat Electoral de les Municipals 2019 del dijous dia 23 a les 8 del vespre

Participaran els candidats i candidates de les 10 llistes que es presenten enguany: PSC, Blanes En Comú-Podem, Junts per Blanes, ERC, C’s, CUP, PP, Unidos-Si, VOX i APB

Dijous vinent 23 de maig, al punt de les 8 del vespre, el Teatre de Blanes acollirà per primera vegada en l’era democràtica el què promet ser un dels moments més interessants de tota la campanya electoral de les Municipals 2019. Es tracta del Debat Electoral que comptarà amb la participació dels i les alcaldables de les 10 candidatures que enguany han presentat llista, amb entrada lliure i gratuïta per a tota la ciutadania.


Fins ara, en els anteriors comicis, els Debats Electorals públics s’havien acollit a la Sala de Plens, que no compta amb un aforament adequat per poder donar resposta a l’interès que sol aixecar aquest acte. Moderat i dirigit pel periodista Marc Romero, el debat està previst que comenci a les 8 del vespre, i es podrà seguir en directe a Ràdio Blanes, així com per Internet en streaming per televisió de Blanes: https://municipals.blanes.cat/.

També hi haurà la possibilitat de veure’l íntegrament en diferit l’endemà divendres a partir de les 8 del vespre pel canal de TDT d’El Punt-Avui Televisió, o bé visualitzant el vídeo que estarà allotjat al mateix canal de televisió de Blanes: https://municipals.blanes.cat/, i https://www.youtube.com/user/televisioblanes.

Participació dels candidats i candidates de les 10 llistes presentades

El debat electoral serà conduit i moderat pel periodista Marc Romero, qui ja es va encarregar de realitzar les entrevistes als i les caps de llista accessibles a través de l’enllaç https://municipals.blanes.cat/. Començarà a les 8 del vespre, i la previsió és que s’allargui entre 1 hora i mitja i 1 hora i ¾. Serà la ocasió per poder contrastar quin programa defensa cada candidatura, així com conèixer els plantejaments que fan.

Per saber-ho, es comptarà amb els i les alcaldables de les 10 candidatures: Mario Ros (PSC), Jordi Urgell (Blanes En Comú-Podem), Mia Ametller (Junts x Blanes), Àngel Canosa (ERC), Sergio Atalaya (Ciutadans), Joan Rota (CUP), Salvador Tordera (PP), Elena Díaz (UNIDOS-SI), Pedro Bayonas (VOX) i Xavier Lozano (APB-Independents de la Selva). El debat està estructurat en sis segments.

La primera és la introducció i presentació de les 10 candidatures, així com l’exposició inicial sobre les parts amb què comptarà i el minut inicial d’intervenció de cadascun dels i les alcaldables. Tot seguit, el primer bloc se centrarà en els temes més destacats que hi ha hagut durant l’actual mandat; el segon bloc tocarà principalment l’àmbit econòmic, parlant sobre quin model de ciutat es defensa des de cada candidatures. El tercer bloc tractarà sobre com ha influït el context polític nacional i estatal en la vida política de Blanes i, per últim, el quart bloc plantejarà quins possibles pactes post-electorals poden haver.


Façana de l'Ajuntament de Blanes
Fotografia: Olga Garsaball
El cinquè i darrer bloc del debat electoral servirà perquè cada alcaldable faci el seu missatge final per demanar el vot, conegut popularment com el minut de glòria. La organització del Debat Electoral s’ha fet des del Servei de Comunicació de l’Ajuntament de Blanes amb la col·laboració d’El Punt-Avui, així com amb el suport de CIFOG, l’Escola de Cicles Formatius de Comunicació Audiovisual i Multimèdia de Girona.
Data de realització: 05/21/2019 | Data de la darrera actualització: 05/21/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300