Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Tot a punt per a l’Especial Informatiu ‘Nit Electoral 2019’, amb el seguiment per TV dels resultats a Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/25/2019 01:49:12 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Tot a punt per a l’Especial Informatiu ‘Nit Electoral 2019’, amb el seguiment per TV dels resultats a Blanes

El programa s’emetrà des d’un plató situat davant l’Ajuntament amb diversos tertulians que aniran fent el seguiment, minut a minut, dels resultats de les Eleccions Europees i les Municipals

El Servei de Comunicació de l’Ajuntament de Blanes, comptant amb el suport d’un equip de professionals, col·laboradors i d’estudiants d’audiovisuals, ha organitzat per aquest diumenge, 26 de maig, el programa Especial Informatiu ‘Nit Electoral 2019'. L’objectiu és que es puguin seguir en viu i en directe, tant per televisió com per ràdio, els resultats de les Eleccions Municipals i les Eleccions Europees que se celebren demà.


El programa s’emetrà des d’un plató de televisió instal·lat al Passeig de Dintre, davant l’edifici de l’Ajuntament de Blanes. A partir de ¾ de 8 del vespre, i fins que se sàpiguen tots els resultats i els candidats i candidates hagin fet les respectives valoracions, es podrà viure en directe l’actualitat informativa del moment. El conduirà i presentarà el periodista Marc Romero, acompanyat de diversos contertulians i contertulianes.

Així, es comptarà amb les aportacions i valoracions de la sociòloga Cristina Valls, el politòleg Toyo Hinarejos i el periodista Quim Rutllant. D’altra banda, també s’han convidat dos polítics que han estat regidors a l’Ajuntament de Blanes durant l’actual mandat. Tots dos ajudaran a donar un altre punt de vista en base a la seva experiència a l’Ajuntament de Blanes, independentment de les sigles polítiques que van representar: Quim Torrecillas, exregidor del PDeCAT, i Víctor Catalan, exregidor d’ICV-EUiA.

Resultats Mesa per Mesa als 19 Col·legis Electorals

Un dels punts d’interès afegit que hi haurà durant la ‘Nit Electoral’ serà la possibilitat de seguir els resultats que s’aniran coneixent en cadascuna de les 40 meses de votació repartides en 19 Col·legis Electorals. Aquesta informació detallada complementarà el recompte general, que anirà configurant la futura composició de l’arc plenari municipal fins a sumar els 21 regidors i regidores.


Debat Electoral amb els caps de llista de les 10 candidatures
Quan el recompte de vots ja comenci a ser prou representatiu, arribarà el moment de poder copsar les valoracions dels caps de llista de les diferents candidatures, a qui s’ha convidat que s’acostin al plató de televisió per entrevistar-los. De fet, està previst instal·lar un monitoratge al plató perquè el públic també pugui seguir els resultats que es van donant, minut a minut.

Aquest programa, igual que ja es va poder fer el passat dijous amb motiu del Debat Electoral 2019, es podrà seguir per televisió en directe per streaming a https://municipals.blanes.cat. Tanmateix, amb posterioritat a la seva emissió també està previst que el vídeo sencer de tot el programa s’allotgi en aquest mateix indret, així com a https://www.youtube.com/user/televisioblanes.
Data de realització: 05/25/2019 | Data de la darrera actualització: 05/25/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300