Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament de Blanes convoca un ple extraordinari dimarts perquè prengui possessió un nou regidor


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/27/2019 02:32:16 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Escut de l'Ajuntament de BlanesL’Ajuntament de Blanes convoca un ple extraordinari dimarts perquè prengui possessió un nou regidor

La Junta Electoral Central va trametre al consistori blanenc la seva credencial poc abans de les eleccions, de manera que jurarà el seu càrrec tot i que el tingui només durant uns dies

Aquest dimarts 28 de maig l’Ajuntament de Blanes ha convocat un Ple Extraordinari amb un únic punt a l’ordre del dia: la presa de possessió d’un nou regidor. La sessió plenària tindrà lloc a la seva hora habitual, les 7 de la tarda, a la Sala de Plens. No és cap avançament respecte el Ple de Constitució del nou consistori del proper 15 de juny, sinó d’un nou edil que formarà part del grup municipal de Ciutadans.


Ple Municipal 30 d'Abril 2019
Entra en substitució de la número dos de la llista, Margarita Santo, qui va renunciar al seu càrrec el passat mes de març. Ara bé, no ha estat fins fa pocs dies que l’Ajuntament de Blanes ha rebut la credencial de la Junta Electoral Central que expressa que Roberto Rivas Rodríguez, el número tres de la llista de Ciutadans, ha estat designat regidor del consistori.

En la missiva, el president de la Junta Electoral Central descriu que s’ha designat a Roberto Rivas nou regidor perquè està inclòs en la llista de candidats que va presentar Ciutadans en les eleccions del 16 de maig del 2015. D’aquesta manera, doncs el nou regidor ho serà durant 19 dies, ja que quan tingui lloc el Ple de Constitució del nou Ajuntament de Blanes, el proper dissabte 15 de juny, deixarà de ser càrrec electe al consistori.Data de realització: 05/27/2019 | Data de la darrera actualització: 05/27/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300