Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Roberto Rivas ha pres possessió del seu càrrec com a nou regidor de C’s a l’Ajuntament de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/28/2019 07:42:54 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Roberto Rivas ha pres possessió del seu càrrec com a nou regidor de C’s a l’Ajuntament de Blanes

Ocuparà aquest càrrec en funcions fins el 15 de juny, quan es farà el Ple de Constitució del nou Ajuntament, en què seran investits regidors i regidores els 21 membres de la corporació

La Sala de Plens ha acollit aquesta tarda un acte inèdit fins ara en els 40 anys d’història democràtica de l’Ajuntament de Blanes. S’ha fet una sessió extraordinària perquè prengués possessió del seu càrrec un nou regidor: Roberto Rivas Rodríguez, qui ha passat a substituir la número dos de la llista de Ciutadans, Margarita Santo.


Roberto Rivas prenent possessió del seu càrrec
La regidora va renunciar al seu càrrec el passat mes de març, i des de llavors l’Ajuntament de Blanes esperava que arribés la credencial expedida per la Junta Electoral Central que l’acredita com a regidor del consistori blanenc. La certificació es va rebre la setmana passada, i acredita que Roberto Rivas Rodríguez, número tres de la llista de C’s, està inclòs en la llista de candidats que es van presentar a les eleccions que es van celebrar el 16 de maig de 2015, fa quatre anys.

Val a dir que el nou edil que avui dimarts ha pres possessió del seu càrrec no formava part de cap de les 10 candidatures que es van presentar per a les recents eleccions celebrades el passat diumenge 26 de maig. Per aquest motiu, Roberto Rivas només serà regidor en funcions durant 19 dies, fins que tingui lloc el Ple ce Constitució del 15 de juny.


Abans, d’aquí a dues setmanes, el nou regidor rebrà la Font Gòtica –el màxim reconeixement que atorga l’Ajuntament de Blanes-, igual que la resta de regidors i regidores que han format part del consistori durant aquest mandat. El ple d’avui dimarts s’ha allargat tot just dos minuts i mig, i entre el públic s’han pogut veure futurs regidors i regidores de les candidatures que han obtingut representació municipal a les eleccions del passat diumenge.
Data de realització: 05/28/2019 | Data de la darrera actualització: 05/28/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300