Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El proper cap de setmana torna l’acció promocional ‘TastABlanes’, centrada en una Mostra Gastronòmica


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/04/2019 11:18:36 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CARTELLEl proper cap de setmana torna l’acció promocional ‘TastABlanes’, centrada en una Mostra Gastronòmica

El dissabte 8 de juny hi haurà el tasteig gastronòmic al Passeig de Dintre, des de la tarda fins la matinada, i durant tot el cap de setmana hi haurà activitats lúdiques per a tota la família

La definitiva arribada del bon temps i les assolellades temperatures, que comencen a avisar que l’estiu està ben a punt d’arribar, han estat el preàmbul perquè Blanes s’estigui preparant per tot un esdeveniment perquè el gaudeixin vilatans i visitants. Es tracta d’una nova edició del TastABlanes, una acció promocional que tindrà lloc el proper cap de setmana del 8 i 9 de juny, amb diverses activitats lúdiques per gaudir-les amb tota la família.


Mostra Gastronòmica TastABlanes 2018
El nom de l’esdeveniment, TastABlanes, ja és tota una declaració d’intencions del seu objectiu: posar en valor els atractius de Blanes des del punt de vista de diferents àmbits. Està organitzat per l’Àrea de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Blanes i l’Associació d’Hostaleria de Blanes, i compta amb el suport del Jardí Botànic Marimurtra, el Club de Vela Blanes, Dofi Jets Boats, i el Parc Pinya de Rosa.

Un passeig gastronòmic per la vila amb TastABlanes

L’eix central de l’acció promocional que tindrà lloc el proper cap de setmana és la mostra gastronòmica TastABlanes, que es farà dissabte a partir de les 7 de la tarda i fins la 1 de la matinada, instal·lada en diferents taulells distribuïts al llarg del Passeig de Dintre. És la tercera edició consecutiva d’una experiència que, des del primer any, ha estat tot un èxit de participació; així ho certifiquen els centenars d’assistents que ha tingut fins ara.


Tal com el seu nom ja indica, la idea de la mostra no és altra que oferir a blanencs i visitants un tasteig dels plats concentrats en un mateix indret, sense necessitat d’haver de recórrer la població. A Blanes hi ha un ample ventall d’establiments de restauració on es pot degustar gastronomia d’una variada gama de tendències, avalada per la qualitat dels productes que ofereix.


Participaran una vintena de restaurants i locals de restauració, que s’allotjaran en un recinte de lliure accés situat al cèntric Passeig de Dintre. Els dos primers anys l’èxit va sobrepassar les expectatives inicials, i es van arribar a servir centenars de racions de productes de tota mena: empanades, croquetes, montaditos, crepes i altres plats més elaborats per fer un tast o fins i tot fer un àpat en tota regla. Tot a preus populars, amb tastets que costen entre 1’5 € i 4 €.

Activitats lúdiques per a tota la família durant el cap de setmana

A banda de la mostra gastronòmica, que centra l’acció promocional, al llarg del cap de setmana s’han programat altres activitats per gaudir-les tota la família. Tots dos dies es podrà triar l’oferta de 2 x 1 als viatges que ofereix Dofi Jet Boats: tant per anar amb el vaixell des de Blanes fins a Tossa passant per Lloret, com per gaudir de l’atracció aquàtica Emotion Speed Boat, on cal fer reserva prèvia a taquilla de manera imprescindible.


Un altre al·licient amb l’oferta de 2 x 1 seran les possibilitats de visitar el Jardí Botànic Marimurtra i el Parc Pinya de Rosa. El primer funciona des de les 9 del matí fins les 7 de la tarda, i el segon des de les 10 del matí fins les 6 de la tarda. D’altra banda, dissabte de 19 a 20’30 h hi ha una interessant Visita Guiada, la ‘Ruta dels Americanos’, organitzada per l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament de Blanes.

Visita de la ‘Nao Victoria’ i ‘Hola Família!’

També col·labora en l’esdeveniment El Club de Vela Blanes, que dissabte celebra diverses activitats incloses al Marina Day. D’entre totes elles, la més destacada és la possibilitat de visitar la reproducció de la ‘Nao Victoria’, la rèplica del vaixell que va donar la volta al món al segle XVI, i que estarà atracat al Club de Vela Blanes fins diumenge vinent. Les visites, al preu de 4 €, es poden fer de 10 a 20 h.


Volada d'Estels - Activitat Festa Turisme Familiar 'Hola Família!'
Per últim, l’acció promocional del proper cap de setmana culminarà amb la festa familiar Hola Família!, impulsada per l’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat. La festa s’allotjarà a la Plaça dels Països Catalans diumenge des de les 5 de la tarda fins les 8 del vespre, i inclourà un espectacle musical amb RAC 105, amb confeti, serpentines, globus i bombolles de sabó, i un taller de música per despertar la creativitat de la canalla.


Data de realització: 06/04/2019 | Data de la darrera actualització: 06/04/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300