Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Avís obres de remodelació i arranjament del talús situat entre els carrers Mas Palou, c. Noguera i la carretera d'Accés Costa Brava


Camí de tornada


Menú principalAvís obres de remodelació i arranjament del talús situat entre els carrers Mas Palou, c. Noguera i la carretera d'Accés Costa Brava

les quals afectaran l'entrada i sortida del trànsit rodat als Veïnats: Vistamar i Residencial Blanes.


AVÍS

Us comuniquem que amb motiu de les obres de remodelació i arranjament que s'han d'efectuar al talús situat entre els carrers Mas Palau, c. Noguera i la carretera d'Accés Costa Brava (GI-682), -rotonda Peixos Ros-, l'accés als veïnats Vistamar i Residencial Blanes des d'aquesta rotonda, restarà tallat al trànsit rodat ambdós sentits de circulació.

Inici previst de les obres: Dilluns 10/06/2019, amb una durada prevista fins a la primera quinzena del mes de juliol d'enguany (un mes aproximadament).

Per aquesta circumstància, la circulació de vehicles queda establerta temporalment de la següent manera:

-Tots els vehicles (inclòs els SP) que circulin per la carretera d'Accés Costa Brava (GI-682) en ambdós sentits de circulació, Blanes a Lloret de Mar i viceversa, per poder accedir als veïnats de: Vistamar i Residencial Blanes, hauran de continuar per la ctra. Accés Costa Brava (GI-682) fins a la rotonda del Veïnat Mas Borinot; per on hauran d'entrar i sortir.

Per tant, caldrà que els conductors triïn la millor alternativa per arribar als seus destins previstos. En tot cas, però, podran seguir el recorregut proposat, mitjançant senyalització circumstancial d'orientació, situada al llarg del recorregut.

Durant la realització de les diferents fases de l'obra, caldrà que els conductors i els vianants prenguin les mesures adients de seguretat, a fi i efecte de poder adaptar-se a les conduccions i l'estat de la via, adequant els seus itineraris i recorreguts a les indicacions donades per part dels propis operaris de l'obra i/o mitjançant la senyalització circumstancial d'orientació i balisament que, puntualment, es trobin en els seus recorreguts.

Tanmateix, ara més que mai, cal recordar a tots els conductors, que hauran d'evitar d'estacionar els seus vehicles en llocs on estigui prohibit de fer-ho, a fi i efecte de no obstaculitzar o dificultar el pas d'altres usuaris de la zona, per tal d'evitar haver d'aplicar altres mesures, que de ben segur a ningú ens agradaria d'haver d'aplicar.

Us demanen que informeu d'aquests itineraris a totes les persones i serveis que puguin resultar afectats per aquest canvis de circulació.

Per a qualsevol altra informació que necessiteu respecte dels esmentats talls i canvis de circulació, us podeu posar en contacte la Policia Local de Blanes, tel. 972.35.86.66.

Gràcies per la vostra col·laboració

Àrea de Trànsit i Mobilitat
Avís tall Vistamar i Residencial Blanes


Data de realització: 03/22/2019 | Data de la darrera actualització: 06/07/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300