Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Nou èxit de públic en la 3a edició dels ‘Aparadors en Viu’ i la ‘Desfilada’ de l’ABBC i l’Ajuntament de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/16/2019 01:43:59 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Nou èxit de públic en la 3a edició dels ‘Aparadors en Viu’ i la ‘Desfilada’ de l’ABBC i l’Ajuntament de Blanes

La tarda d’aquest passat dissabte els maniquins dels aparadors del nucli històric de la vila van prendre vida a les botigues i després els models i les models van protagonitzar una desfilada

Aquest passat dissabte l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC), coorganitzat amb l’Ajuntament de Blanes, van impulsar una nova acció promocional que va causar sensació al centre de la vila. Es tractava de la tercera edició d’una experiència que, a cada any que passa, està sent més ben rebuda encara per vilatans i visitants.


Aparadors en Viu
A banda que ha estat el primer any en què el consistori blanenc co-organitza amb l’entitat comercial, també hi ha hagut una altra millora destacada. Per primera vegada, s’ha fet un càsting que es va allotjar al Club de Vela Blanes per triar els i les models que hi participarien. Val a dir que inicialment l’experiència s’havia fixat perquè tingués lloc el passat 18 de maig però, finalment, el mal temps va provocar que s’ajornés un mes.

III Aparadors en Viu i Desfilada al centre de Blanes

L’acció promocional es va encetar a la tarda-vespre, amb l’activitat ‘Aparadors en Viu’, que consisteix en què diversos models –joves i infants- animin amb la seva presència els aparadors dels comerços que participen en l’experiència. Després, tots els models que havien lluït els productes de les respectives botigues als aparadors immòbils com si fossin maniquins, van cobrar vida i es van traslladar a la passarel·la aixecada al Carrer Raval.


Allí ja els esperava una gran quantitat de públic per admirar una de les activitats que sempre sol complaure al gran públic: una desfilada. A ritme de música ambient, amb una il·luminació efectista que res tenia a envejar a les grans passarel·les de la moda, els i les models van anar lluint entre aplaudiments del públic de totes les edats.


Enguany han participat 10 botigues de roba –i per això els i les models lluïen diferents tipus de indumentària, inclús infantil-, així com un comerç d’animals. En aquest darrer cas, la model que va desfilar ho va fer amb un espectacular dibuix sobre la pell elaborat amb molta traça i paciència per una artista blanenca. Els comerços participants han estat: Foot on Mars, Can Saura, Nanus, Dolors Checa, Raval Llenceria, Magda G, Ernie Grober, Cave Canem, inusual, Nutt Store i Metrópolis.


Per tercer any consecutiu s’ha comptat amb la imprescindible col·laboració de de l’Assessora d’Imatge i Organitzadora d’Esdeveniments Raquel Buenaventura; Afuentes Makeup, Floristeria i regals ‘Els Sabors de l’Eva’ i Perfumeria ‘Xaloc’.


Data de realització: 06/16/2019 | Data de la darrera actualització: 06/16/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300