Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Es presenta ‘Lex Ànima’, la primera associació de comarques gironines per defensar els drets dels animals


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/18/2019 08:19:18 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

LOGOEs presenta ‘Lex Ànima’, la primera associació de comarques gironines per defensar els drets dels animals

La seva presidenta és l’advocada blanenca Marina Vall-Llosada, qui també és portaveu de la Comissió de Protecció dels Drets dels Animals de l’ICAG, l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Girona

Aquest passat dilluns es va presentar a l’ICAB ‘Lex Ànima’, la primera ‘Associació per a l’Ètica i el Progrés en el Tracte als Animals’, constituïda amb l’objectiu de conscienciar tant a la societat com a les administracions sobre la necessitat de respectar els drets dels animals. Està formada per un grup de professionals del dret i la comunicació, vinculats a la Comissió de Protecció dels Drets dels Animals de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Girona (ICAG).


Es presenta 'Lex Ànima'
La seva presidenta és l’advocada i economista blanenca Marina Vall-Llosada, qui precisament també és portaveu de la Comissió de Protecció dels Drets dels Animals de l’ICAG. La nova associació professional, sense ànim de lucre, és una organització no governamental, apolítica i independent, que ha presentat com a full de ruta centrar els seus esforços en denunciar l’abús i maltractament envers els animals als jutjats, però també a nivell social i mediàtic.

'Lex Ànima’ arrenca amb un equip de vuit professionals especialitzades en diferents matèries per complementar esforços i coneixements. La presidenta, Marina Vall-Llosada, és economista i advocada especialista en Dret Animal, mentre que la vicepresidenta i responsable de l’Àrea de Comunicació, Magda Pujol, és psicòloga i periodista especialitzada en comunicació institucional i corporativa. La també vicepresidenta i responsable de l’Àrea Legal, Marta Fontcuberta, és advocada penalista; la Secretària, Marta Muntada, advocada especialista en dret civil i mercantil; i la Tresorera, Estíbaliz Herranz, és advocada experta en dret penal i laboral.


La presidenta de 'Lex Ànima', Marina Vall-Llosada, al centre de la imatge
Completen la Junta Directiva de l’entitat l’advocat especialista en dret administratiu i professor associat de la UdG, Joan Vila; l’economista i advocada especialitzada en dret fiscal i mercantil, Jessica Parra, i l’advocada experta en Noves Tecnologies, Ingrid Dutoya. En aquest darrer sentit, la presidenta de ‘Lex Ànima’ ha remarcat que la intenció és anar sumant socis, en un projecte eminentment altruista, per lluitar contra les injustícies envers els animals. Val a dir que Marina Vall-Llosada és des del passat dissabte nova regidora per ERC a l’Ajuntament de Blanes, on forma part de l’equip de govern.Data de realització: 06/18/2019 | Data de la darrera actualització: 06/18/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300