Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Nit d’estrena a Blanes amb el ‘II Cinema als Barris’, encetat amb la pel·lícula ‘Wonder’, a Montferrant


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/03/2019 09:55:58 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Nit d’estrena a Blanes amb el ‘II Cinema als Barris’, encetat amb la pel·lícula ‘Wonder’, a Montferrant

Enguany es projectaran vuit pel·lícules, dues més que al 2018, i la primera sessió d’ahir va congregar més de 300 persones, principalment públic infantil i familiar

Ara que la calor ja ha fet acte de presència, el què ve més de gust a l’estiu, sobretot a la nit, és gaudir de la fresca que de dia no es pot trobar de forma natural. Per això, des que es va inventar el cinema, una de les experiències més agradables és gaudir d’una nit d’estiu a l’aire lliure, veient la projecció d’un film en pantalla gran.


Sessió de 'Cinema als Barris' a Montferrant
Aquest és el principal atractiu del cicle ‘Cinema als Barris’, que enguany es fa per segona edició consecutiva. Està organitzat per l’Àrea de Participació Ciutadana de l’Ajuntament, de manera coordinada amb les Associacions de Veïns que s’han interessat en allotjar les projeccions. Enguany n’hi haurà vuit, dues més que l’any passat, i es tracta majoritàriament de films adreçat al públic infantil i familiar.

Estrena del ‘II Cinema als Barris’ amb ‘Wonder’ a Montferrant

L’estrena de la segona edició de ‘Cinema als Barris’ va començar ahir al vespre al barri de Montferrant, al Parc de la Brisa, on es va projectar el film ‘Wonder’, protagonitzat per Julia Roberts i Owen Wilson. Ells dos interpreten els pares de l’Auggie –a qui dóna vida el jove actor Jacob Tremblay-, un nen que va néixer amb una malformació facial.


El president de l'AVV de Montferrant, el regidor de Participació
Ciutadana i l'alcalde de Blanes donant la benvinguda
Després que s’ha passat 10 anys d’hospital en hospital, haurà de fer front a un gran repte: assistir per primera vegada a una escola amb nens i nenes de la seva mateixa edat. Gràcies al recolzament dels seus pares, Auggie tracta d’encaixar amb els seus nous companys i professors, demostrant que, malgrat el seu físic, és un nen com qualsevol altre. El melodrama va ser molt ben rebut per les més de 300 persones que van assistir a la projecció.


Abans que comencés, van donar la benvinguda al públic l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, acompanyat del regidor de Participació Ciutadana, Pere Lopera, i del president de l’Associació de Veïns de Montferrant, Marc Reixach. A la sessió nocturna també van assistir-hi altres regidors i regidores del consistori. Val a dir que l’entitat d’aquest barri ha aconseguit en poc més de tres mesos revifar tant la vida social com la mateixa associació, que ahir va muntar dues carpes on se servien refrescos, bunyols recent cuinats per un conegut veí i les indispensables crispetes.

Cinema a la fresca amb la qualitat de les sales convencionals

Un canvi d’aquesta nova edició respecte l’any passat és que les vuit sessions es faran coincidint amb les nits dels dimarts –al 2018 es feien els dijous- a partir de les 10 de la nit, llevat de la darrera del cicle, que s’ha programat per 2/4 de 10 del vespre. Al llarg de les vuit nits, qui vulgui seguir tot el cicle s’haurà passejat pels barris d’arreu del municipi.


Projecció de la pel·lícula 'Wonder'
La particularitat de les sessions, que es fan gratuïtament, rau en què l’estructura de la pantalla, enlloc de ser la més convencional i coneguda, està feta amb una base inflable. És similar als jocs per a la canalla, i compleix amb tots els requisits perquè l’experiència tingui la màxima qualitat per gaudir de la sessió de cinema a l’aire lliure com si fos una sala convencional d’exhibició.

El periple de ‘Cinema als Barris’ continuarà dimarts de la setmana vinent, 9 de juliol, amb un film de ciència ficció on l’humor està repartit amb grans dosis: ‘Guardianes de la Galaxia 2’, que es projectarà al barri de Valldolig. Aquestes són les següents sessions, així com els barris on es projectaran els films:


DataLloc i BarriPel·lícula
09 juliolCarrer Valldolig / ValldoligGuardianes de la Galaxia 2 (CAST)
16 juliolPlaça davant la Biblioteca Comarcal / Racó d’en PortasLa La Land, La Ciudad de las Estrellas (CAST)
30 juliolCarrer Jaén / Mas BorinotLa Bella y la Bestia (CAST)
06 d’agostPlaça Montserrat Roig / Ca la GuidóCampeones (CAST)
13 d’agostPlaça Ramon Casas / Mas CrematCanta! (CAT)
27 d’agostCarrer Gavarres, 89 / Mas BorellCoco (CAST)
03 setembreEsplanada del Port / PortTadeu Jones 2 (CAT)
Data de realització: 07/03/2019 | Data de la darrera actualització: 07/03/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300