Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes representat a La Selva per quatre consellers: Albert Sanz, Pere Lopera, Mia Ametller i Mònica Rabassa


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/11/2019 03:21:11 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes representat a La Selva per quatre consellers: Albert Sanz, Pere Lopera, Mia Ametller i Mònica Rabassa

Avui al migdia s’ha fet el ple de constitució del Consell Comarcal de la Selva, que continua presidint Salvador Balliu, i han pres possessió del seu càrrec els consellers i conselleres

El migdia d’avui dijous s’ha constituir el nou Consell Comarcal de la Selva del mandat 2019-2023, en una sessió plenària on s’ha escollit de nou Salvador Balliu com a president de la institució. Aquest 2019 es compleixen els sis anys que ha estat al front d’aquesta institució, després que va assolir aquest càrrec al 2013 i hi va continuar en l’anterior mandat del 2015 al 2019.


Pere Lopera, Mia Ametller, Àngel Canosa, Albert Sanz i Mònica Rabassa
En aquest nou període formaran part del Consell Comarcal de la Selva quatre regidors i regidores de Blanes: Albert Sanz (ERC), Pere Lopera (BeCP), així com Mia Ametller i Mònica Rabassa (Junts x Blanes). Els dos primers estaran a la oposició, mentre que les dues regidores de JxB formaran part de l’equip de govern, després que s’ha reeditat el pacte entre Junts x Catalunya, Independents de la Selva i PSC.


Precisament la re-edició d’aquest pacte ha estat un dels focus d’interès a l’exterior de l’edifici del Consell Comarcal de la Selva, on al llarg de tota la sessió plenària hi ha hagut un grup de manifestants amb crits d’”independència” i “botiflers”. Com és habitual, la sessió constitutiva ha comptat amb una nodrida presència de representants municipals i supra-municipals.


Manifestants a l'exterior del Consell Comarcal
Un d’ells ha estat l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, qui al terme de la sessió ha felicitat els nous consellers comarcals, una institució de la qual ell mateix també va formar-ne part durant l’anterior mandat. A punt d’acabar el ple, el president del Consell Comarcal ha avançat que la propera sessió tindrà lloc dimarts vinent, 16 de juliol, quan es presentarà el cartipàs.


Data de realització: 07/11/2019 | Data de la darrera actualització: 07/11/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300