Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Plataforma ‘Per uns barris més segurs’ lliura prop de 2.000 signatures a l’alcalde de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/13/2019 08:39:43 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Plataforma ‘Per uns barris més segurs’ lliura prop de 2.000 signatures a l’alcalde de Blanes

Àngel Canosa ha agraït l’interès mostrat pel col·lectiu de veïns d’Els Pins i La Plantera en relació als problemes d’incivisme a la Zona d’Oci Nocturn, avançant que aviat s’hi aplicaran noves mesures

Representants de la plataforma veïnal ‘Per uns barris més segurs’ han lliurat a l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, les signatures que han estat recollint durant els darrers mesos. L’objectiu d’aquesta acció, que es va iniciar presencialment a finals de maig, és que es trobi una solució a la problemàtica que es pateix a la Zona d’Oci Nocturn, a cavall entre els barris d’Els Pins i La Plantera.


Representants de la plataforma lliuren les signatures a l'alcalde
El col·lectiu de veïns blanencs ha lliurat a l’alcalde prop de 2.000 signatures; més concretament 1.568 les han recollit en taules instal·lades a peu de carrer, i unes altres 411 s’ha fet digitalment, a través de la xarxa. Al llarg dels darrers mesos s’han fet tres jornades matinals de recapta de suports: el 19 de maig es va fer al Passeig de Mar; el 2 de juny a La Plantera; i el 9 de juny al Passeig de S’Abanell.

La recollida de firmes s’aixoplugava sota una pancarta molt explícita on es demanava: “Per uns barris més segurs. Solució discoteques conflictives ja !!”. D’altra banda, també s’han manifestat en dues ocasions: la primera va ser el 23 de maig, coincidint amb el Debat Electoral dels candidats a les Municipals del 26-M, i la segona justament amb motiu del Ple d’Investidura, que va tenir lloc el 15 de juny.

S’aplicaran mesures per resoldre la problemàtica

L’entrega de signatures a l’Ajuntament de Blanes, representat per l’alcalde, va tenir lloc el matí d’aquest passat divendres al despatx d’Alcaldia. Posteriorment, els representants de la plataforma van registrar-les al Registre d’Entrada de l’Oficina de l’AMIC, perquè en quedi constància oficial.


Àngel Canosa va agrair als membres de la plataforma l’interès mostrat per resoldre una problemàtica que es produeix des de fa més d’una dècada. En aquest sentit, va reiterar el què ja es va expressar en una reunió mantinguda a finals de juny amb tots els col·lectius implicat en aquesta qüestió: que la suma d’esforços de totes les parts ha de contribuir a poder trobar una solució que el consistori blanenc és el primer interessat en resoldre.

Tanmateix, en aquesta reunió els representants de la plataforma ‘Per uns barris més segurs’ que van assistir-hi van anunciar la intenció del col·lectiu de fer un pas enrere en les seves accions. Segons van explicar, davant el fet que s’havia complert l’objectiu que va menar la seva creació, entenien que ara feia falta seguir-ho de prop i veure com evolucionava el tema.


Durant la trobada d’ahir divendres, l’alcalde de Blanes també es va referir a aquesta reunió per explicar als membres de la plataforma que, tal com es va avançar durant la mateixa, s’estan acabant de concretar algunes de les mesures que es van comentar que es podrien dur a terme. Aquestes accions podrien ser d’aplicació immediata durant els propers dies.
Data de realització: 07/13/2019 | Data de la darrera actualització: 07/13/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300