Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Policia Local de Blanes deté un jove sense carnet després d’una persecució que ha acabat amb una col·lisió contra 6 cotxes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/14/2019 11:53:57 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Policia Local de Blanes deté un jove sense carnet després d’una persecució que ha acabat amb una col·lisió contra 6 cotxes

Els fets s’han produït la matinada d’avui diumenge: els agents han perseguit al fugitiu amb el cotxe patrulla i a peu, comprovant després que conduïa sota els efectes de l’alcohol

Efectius de la Policia Local de Blanes han detingut a primera hora del matí d’avui diumenge un jove de 18 anys veí de Platja d’Aro acusat d’un delicte contra la seguretat viària per conducció temerària. Els fets han tingut lloc quan passaven pocs minuts de les 4 de la matinada: una patrulla amb dos agents de la Policia Local que controlava la Zona d’Oci Nocturn d’Els Pins ha donat l’alto a un conductor que els ha cridat l’atenció per la manera com conduïa.


Intervenció de la Policia Local de Blanes, aquesta matinada
Enlloc d’aturar-se, el vehicle sospitós ha iniciat una fugida a gran velocitat, posant en perill la vida dels qui poguessin creuar-s’hi, i s’ha dirigit a l’Avinguda d’Europa a munt. A partir d’aquí, la patrulla de la Policia Local ha iniciat una persecució que els ha conduit fins al Carrer Sant Pere Màrtir, al costat dels dipòsits de l’aigua del barri de Quatre Vents. Ha estat aquí on el fugitiu ha perdut el control del turisme i ha xocat contra sis altres vehicles que estaven estacionats al carrer, quedant el seu vehicle aturat a conseqüència de la col·lisió.

Persecució a gran velocitat primer en cotxe i després a peu

A partir d’aquí, el conductor ha continuat la fugida a peu. La persecució s’ha allargat ben poc, fins que els agents de la Policia Local de Blanes han pogut enxampar al jove que, posteriorment, ha quedat detingut. Després d’identificar al conductor, han pogut comprovar que no té el permís de conduir, i que ja compta amb antecedents per anteriors delictes comesos contra la seguretat en el trànsit.


D’altra banda, un cop realitzada la prova d’alcoholèmia, aquesta ha donat positiu. Els sis vehicles danyats a conseqüència de la col·lisió a gran velocitat, presenten destrosses de diversa consideració, i la seva propietat correspon a diversos veïns de Blanes. Cap persona ni agent policial han resultat ferits a conseqüència de la conducció temerària i la col·lisió. L’incident ha finalitzat a un quart de sis del matí.
Data de realització: 07/14/2019 | Data de la darrera actualització: 07/14/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300