Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Generalitat instal·larà punts de recàrrega per a vehicles elèctrics al Port de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/17/2019 08:05:12 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Generalitat instal·larà punts de recàrrega per a vehicles elèctrics al Port de Blanes

Forma part del projecte del govern català de lluitar contra el canvi climàtic, i se n’instal·laran en un total de 13 ports d’arreu del litoral

L’empresa pública Ports de la Generalitat ha licitat el projecte per implantar estacions de recàrrega per a vehicle elèctrics en un total de tretze ports distribuïts al llarg del litoral català. Un d’ells serà el Port de Blanes, i l’objectiu és afavorir una mobilitat neta i eficient entre els usuaris. El subministrament i instal·lació dels punts de càrrega es preveu que comenci a la tardor.


Model d'estació de recàrrega ràpida per a vehicles elèctrics
que s'instal·larà al Port de Blanes
L’actuació forma part del Pla d’Inversions 2019-2022 de Ports, i compta amb un pressupost de 218.000 euros. Aquestes actuacions suposen un pas més en la política del Govern català per lluitar contra el canvi climàtic, que fa unes setmanes es va materialitzar amb la declaració de l’emergència climàtica. El projecte de Ports de la Generalitat també s’alinea amb el Pla estratègic per al desenvolupament de recàrrega per al vehicle elèctric a Catalunya 2016-2019 (PIRVEC).

L’actuació preveu la instal·lació de tres punts de recàrrega ràpida als ports comercials de Palamós, Vilanova i la Geltrú i Sant Carles de la Ràpita. Aquesta tipologia permet recarregar el 80% de la bateria en uns 20 minuts. D’altra banda, s’instal·laran 10 punts de recàrrega semiràpida als ports de Blanes, Llançà, el Port de la Selva, Roses, l’Escala, Sant Feliu de Guíxols, Arenys de Mar, l’Ametlla de Mar, Deltebre i les Cases d’Alcanar. Aquesta opció permet recarregar el vehicle en unes 3 hores de forma completa i necessita una potència de corrent altern de 22kW.
Data de realització: 07/17/2019 | Data de la darrera actualització: 07/17/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300