Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes encetarà avui el 49è Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava amb els tricampions


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/23/2019 04:20:46 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes encetarà avui el 49è Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava amb els tricampions

La Pirotècnia Hermanos Ferrández de Múrcia ha rebut avui un obsequi de l’organització, després que ahir se li va lliurar el Trofeu Vila de Blanes guanyat en les tres darreres edicions

Aquest dimarts començarà oficialment el 49è Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava que s’acollirà a Blanes fins el proper dissabte, 27 de juliol. Ho farà amb tota una garantia de qualitat com és la Pirotècnia Hermanos Ferrández, de Múrcia, que compta amb l’aval indiscutible d’haver guanyat en les tres darreres edicions consecutives el certamen blanenc.


Espectacle de la Pirotècnia Hermanos Ferrández 2018
Fotografies: Joaquim Llorens i Garangou
Precisament ahir dilluns, en la part final del Pregó d’Inici de Festes, els germans que encapçalen l’empresa –Antonio i Leo Ferrández- van rebre de mans de l’Ajuntament de Blanes el Trofeu Vila de Blanes que els acredita com a guanyadors de l’any passat, la 48a edició. Durant les seves paraules d’agraïment, els dos germans van ser molt eloqüents a l’hora d’avançar que l’espectacle que han preparat per aquesta nit servirà per revalidar el seu títol de tricampions.

D’altra banda, complint amb una tradició que s’ha instaurat des de fa pocs anys, els membres de la Comissió Tècnica del Concurs de Focs han visitat avui al migdia al representant de la pirotècnia per lliurar-li un altre obsequi. En aquesta cas, es tracta d’una reproducció de l’Escultura dels Focs que llueix precisament a la coneguda Rotonda dels Focs que hi ha a l’entrada de Blanes. L’ha entregat a Antonio Ferrández un dels membres més veterans de la comissió, Jordi Bacardit.


Jordi Bacardit lliura a Antonio Ferrández l'obsequi del concurs
Cada dia es lliura aquest obsequi a la pirotècnia que dispara aquella jornada per agrair la seva participació. Els espectacles pirotècnics s’oferiran des d’avui dimarts i fins el proper dissabte, 27 de juliol, cada jornada a partir de 2/4 d’11 de la nit, i solen tenir una durada que volta entre els 20 i els 25 minuts. Demà dimecres esrà el torn de la Pirotècnia Poleggi (Itàlia); dijous la Pirotècnia Valenciana (València); divendres la Pirotècnia Gironina (València); i dissabte la Pirotècnia Zaragozana (Saragossa).
Data de realització: 07/23/2019 | Data de la darrera actualització: 07/23/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300