Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La primera jornada de la Festa Major de Blanes 2019 es tanca amb el Sopar del Pregó


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/23/2019 07:24:21 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La primera jornada de la Festa Major de Blanes 2019 es tanca amb el Sopar del Pregó

Els actes oficials de la primera jornada del cicle festiu es van tancar ahir amb el tradicional sopar encapçalat per l’alcalde i el pregoner, així com regidores i regidores de l’Ajuntament

Aquest passat dilluns la celebració del pregó d’inici festes, va marcar l’inici de la Festa Major de Santa Anna 2019. Es tracta de l’acte institucional més destacat de tot el cicle festiu que, una vegada més, va omplir de gom a gom la Plaça dels Dies Feiners. El pregó va ser una combinació de literatura, música i arts escèniques, i es va allargar gairebé una hora i mitja.


Sopar del Pregó de Festa Major 2019
Els actes oficials de l’Ajuntament de Blanes es van tancar al vespre amb el tradicional Sopar del Pregó, que serveix també per celebrar l’inici del cicle festiu que s’allargarà fins el proper diumenge. L’àpat el van encapçalat l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, i el pregoner d’enguany, Salvador Macip, així com regidors i regidores de l’Ajuntament de Blanes.

També van assistir-hi els caps de les principals forces de seguretat que operen a Blanes: Policia Local, Protecció Civil i Mossos d’Esquadra. Avui dimarts la festa continuarà amb l’inici de diversos cicles amb identitat pròpia: el 49è Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava i el Festival de Música Jove Ensorra’t a la platja del costat del Club de Vela. La jornada també inclourà un Gran Córrefoc a càrrec de la Colla de Diables Sa Forcanera de Blanes.
Data de realització: 07/23/2019 | Data de la darrera actualització: 07/23/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300