Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Espectacular inici del 49è Concurs Internacional de Focs d’Artifici de Blanes amb la Pirotècnia Hnos. Ferrández malgrat el fum


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/24/2019 12:09:15 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Espectacular inici del 49è Concurs Internacional de Focs d’Artifici de Blanes amb la Pirotècnia Hnos. Ferrández malgrat el fum

La direcció del vent ha fet que públic de la banda esquerra de Sa Palomera hagin vist els focs tapats per l’intens fum, entre el qual s’entreveien efectes com ara roncadores de kamuro

El 49è Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava ha començat la nit d’aquest dimarts de manera espectacular i contundent, amb un acurat disseny a càrrec de la Pirotècnia Hermanos Ferrández, actual tricampiona. L’únic punt negatiu que ha tingut l’actuació és que el fum ha perjudicat al públic que avui s’ha situat per veure els foc a la banda esquerra de la Roca de Sa Palomera.

La direcció del vent ha provocat que tota aquesta banda de dispar hagin vist els efectes entre l’intens fum que no acabava d’amainar. Per això, els únics moments en què aquesta part del públic ha gaudit ha estat al principi i al final, així com durant els fots aquàtics. Les traques d’inici i final ja han deixat clar que la veterana empresa murciana venia a revalidar el seu títol guanyat en els tres darrers anys.


Espectacle 2019 de la Pirotècnia Hermanos Ferrández,
actual tricampiona del concurs
De fet, ja ho va anunciar un dels dos germans –Antonio Ferrández- durant el seu parlament dilluns passat, quan l’Ajuntament de Blanes li va lliurar el tercer trofeu consecutiu com a primer classificat. Membres de la Comissió Tècnica han confirmat que el públic que aquesta nit s’ha apostat a l’altra costat de Sa Palomera –a les platges de la Marina i S’Abanell- han pogut gaudir d’un espectacle rotund, com per revalidar els tres primers premis aconseguits al 2016, 2017 i 2018.

La pirotècnia murciana coneix molt bé què agrada al públic de Blanes, i per això els ha ofert roncadores de kamuro –pluja sonora-, així com moltes figures dibuixades al cel blanenc amb molt bona qualitat. Els focs aquàtics –que s’han pogut gaudir perfectament a tots dos costats- també han estat molt potents i, una vegada més, ha ofert una de les seves millors qualitats: un bon disseny que aprofita les tres alçades del cel nocturn.

Aquest dimecres arribarà ja el segon dia del 49è Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava, amb la única empresa estrangera que participa enguany: la Poleggi que prové d’Itàlia. En el seu currículum de guardons més recents destaquen el Primer Premi del XXVIII Concurs Internacional de Focs d’Artifici de Bilbao (2018), el Primer Premi del Concurs Internacional de Focs d’Artifici de Tarragona (2018) i la participació al prestigiós Festival Internacional de Focs d’Artifici de Malta l’any 2016, entre d’altres.
Data de realització: 07/24/2019 | Data de la darrera actualització: 07/24/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300