Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes preparada per la segona nit del 49è Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/24/2019 06:48:43 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes preparada per la segona nit del 49è Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava

Avui dimecres és el torn de l’única empresa estrangera que concursa, la Pirotècnia Poleggi, d’Itàlia

A Blanes ja ha començat el compte enrere perquè a 2/4 d’11 de la nit, puntualment, comenci la segona jornada del 49è Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava. Avui al migdia els membres de la Comissió Tècnica, encapçalada pel seu president i alcalde de Blanes, Àngel Canosa, i el regidor de Cultura i Festes, Albert Sanz, s’han trobat amb els representants de l’empresa que participa aquesta nit.


L'alcalde lliura l'obsequi a Ángelo Poleggi
Es tracta de la Pirotècnia Poleggi, d’Itàlia, l’única estrangera que s’ha triat enguany perquè participi al certamen, després que la segona que inicialment s’havia triat –que provenia de Romania-, es va haver de descartar per una qüestió administrativa. Aquest dimecres el representant de l’empresa italiana, Angelo Poleggi, ha rebut de mans de l’alcalde l’obsequi que es lliura a tots els participants: una reproducció del Monument dels Focs que llueix a mida natural a la girola que precisament ha pres el nom de l’escultura dissenyada per Quim Serrano i Antoni Selvaggi.


Data de realització: 07/24/2019 | Data de la darrera actualització: 07/24/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300