Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L'Esbart Joaquim Ruyra participa a la Festa Major amb actuacions i el Festival Korre Ke Token


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/25/2019 02:01:49 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L'Esbart Joaquim Ruyra participa a la Festa Major amb actuacions i el Festival Korre Ke Token

L'escola i el cos de dansa de l'esbart van oferir espectacles a la Plaça dels Dies Feiners, i al llarg de tots aquests dies hi ha actuacions al Festival Korre Ke Token

Pel que fa a la jornada d’ahir dimecres, un dels ingredients nocturns va ser l’espectacle ‘Arrel rebel’ que va oferir el Cos de Dansa de l’Esbart Joaquim Ruyra a quarts de dotze de la nit –després del Concurs de Focs d’Artifici-, a la Plaça dels Dies Feiners, l’Escenari Festa Major. Tal com sol passar cada vegada que la formació protagonitza algun esdeveniment, el recinte es va omplir de gom a gom per gaudir de la música d’arrel. Abans de la cita nocturna, a la tarda va haver l’espectacle infantil ‘Ball (EN)cantat’ que ja s’havia ofert com a final de temporada de l’Escola de Dansa.


Actuació de l'Esbart Joaquim Ruyra: 'Arrel Rebel'
Fotografies: Antònia Borràs
Al llarg de tota la Festa Major, l’Esbart Joaquim Ruyra ha apostat un any més per la consolidació d’un escenari amb les darreres novetats de la música d’arrel i amb música feta a Blanes per gaudir les nits de gresca. L’activitat va començar dissabte passat i culminarà dissabte, 27 de juliol, amb un cicle propi: el Festival Korre Ke Token allotjat a la Plaça d’Espanya, coneguda també popularment com la Plaça de la Gent Gran o la Plaça u d’octubre.

Enguany, entre les propostes destacades, s’hi ha inclòs l’espectacle Les cançons seran sempre nostres, del cantant Arnau Tordera i del músic de tenora Magí Canyelles, que van actuar dimarts passat. La nit d’avui dijous serà el torn de la Cobla Catalana dels Sons Essencials; divendres actuaran La Revuelta i Ghost Trip; i dissabte tancaran el trajecte nocturn amb Molt de porc i poca salsitxa, dels Germà Negre.


Abans, però, en la sessió diürna del festival que hi haurà hagut el dissabte al migdia, serà el torn de la Cobla Amsterdam. La formació holandesa que es dedica a la interpretació de sardanes i música per a cobla oferirà una audició de sardanes acompanyada d’una vermutada popular. El periple haurà inclòs, entre d’altres, actuacions de Marcel Casellas, DJ Falugues i músics blanencs amb els grups Incendis, Bohèmians, Sic Trio i la Big Band del Col·legi Santa Maria.
Data de realització: 07/25/2019 | Data de la darrera actualització: 07/25/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300