Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Festa Major de Blanes travessa l’equador avui amb la celebració de Sant Jaume


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/25/2019 02:13:44 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Festa Major de Blanes travessa l’equador avui amb la celebració de Sant Jaume

L’Hospital-Asil Sant Jaume ha acollit una missa, sardanes i ball de capgrossos en honor del seu patró

Aquest dijous la Festa Major de Blanes, que es va encetar dilluns passat i culminarà diumenge amb l’Aplec de l’Amor, està travessant el seu equador amb una de les celebracions de caire més tradicional. L’Hospital-Asil Sant Jaume ha acollit avui al matí una missa en honor al seu patró, Sant Jaume, seguida per sardanes i ball de capgrossos amb la Colla Gegantera i la Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria.


Han encapçalat la celebració l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, acompanyat de regidors i regidores, membres de la Fundació Asil Sant Jaume i de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. També s’hi ha afegit treballadors i treballadores de l’hospital, residents, familiars i amics que han volgut compartir una estona d’esbarjo i festa.


Seguint la tradició d’aquests darrers anys, un cop celebrat l’ofici, la segona part de la festa en honor a Sant Jaume s’ha allotjat al jardinet que hi ha a la part interior de les instal·lacions, a l’ombra de la capella. Aquí s’han instal·lat els músics de la formació musical, que han posat el fil adequat per la dansa i gresca a càrrec dels capgrossos de la Colla Gegantera.


Després de passar una estona amb els asilats i acompanyants al jardinet, tant els músics com els capgrossos han entrat a la Sala d’Actes de l’Hospital-Asil Sant Jaume. Allí els esperaven altres residents acompanyats de treballadors i familiars, seguint la gresca que ha tancat la celebració del patró d’aquesta institució.
Data de realització: 07/25/2019 | Data de la darrera actualització: 07/25/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300