Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes protagonitzarà aquest divendres el magazine televisiu ‘Connecti.cat Estiu’ per a tot Catalunya


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/25/2019 04:01:44 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes protagonitzarà aquest divendres el magazine televisiu ‘Connecti.cat Estiu’ per a tot Catalunya

Al llarg de tota la jornada l’equip de televisió enregistrarà diversos reportatges que formaran part d’un programa que s’emetrà en directe, de 6 a 8 del vespre, des del Passeig de Mar

Demà divendres Blanes viurà la jornada central de tot el cicle de la Festa Major de Santa Anna, precisament amb la celebració de la seva patrona que s’escau el 26 de juliol. Aquesta data tan assenyalada la compartirà Blanes amb tot Catalunya a través del programa televisiu que s’emetrà en directe aquest divendres.


Es tracta de ‘Connecti.cat Estiu’, l’edició estiuenca del conegut magazine que es rep arreu del territori català, en connexió en directe amb 35 televisions locals d’arreu del territori. Presentat per Jèssica del Moral, al llarg de dues hores diversos protagonistes del món cultural i social de Blanes aniran donant a conèixer pinzellades de la nostra vila.

Un dels ingredients serà el Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava, però també està previst que vagin passant pel set de televisió situat arran de mar coneguts personatges de Blanes. El programa s’emetrà en directe aquest divendres 26 de juliol, de 18 a 20 h, des del set del plató instal·lat al Passeig Cortils i Vieta (Passeig de Mar), a tocar de la Plaça Catalunya.
Data de realització: 07/25/2019 | Data de la darrera actualització: 07/25/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300