Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Nit de revetlla de Santa Anna a Blanes amb propostes musicals per a tots els gustos


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/26/2019 09:34:26 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Nit de revetlla de Santa Anna a Blanes amb propostes musicals per a tots els gustos

Aquesta passada nit de dijous s’ha viscut amb intensitat la revetlla de la festivitat de Santa Anna, patrona del municipi, que se celebra avui divendres

Les hores prèvies a l’inici de la jornada central de la Festa Major de Santa Anna de Blanes s’han viscut amb tota la intensitat que mereix la patrona del municipi. La nit d’ahir dijous i les primeres hores d’avui divendres, festiu en aquest municipi, els diferents escenaris de festa van esclatar de gresca amb propostes musicals per a una gran quantitat de gustos, que van possibilitar passar una revetlla de Santa Anna entretinguda.


Concert del grup 'Versión Imposible' a l'Escenari Festa Major
Un dels més concorreguts va ser l’Escenari Festa Major de la Plaça dels Dies Feiners, que estava més farcit que mai de públic. Des de quarts de dotze de la nit fins passades les tres de la matinada centenars de persones es van aplegar per ballar i gaudir de dos grups que van complaure tant als nostàlgics dels anys 80 i 90 com als qui els agrada els ritmes més actuals.


Els primers en trencar el gel van ser el grup Héroes de la Atlántida, tribut als immortals Mecano. Després els van rellevar Versión Impossible que, vestits de rigorós negre i armilles de seguretat –en referència a la nissaga de pel·lícules d’acció que protagonitza Tom Cruise- van omplir l’escenari de versions de totes les èpoques que representaven un ample ventall musical.


Festival de Música Jove Ensorra't, dijous nit
Fotografia: Joaquim Llorens i Garangou
Un altre dels escenaris de revetlla va ser el Festival de Música Jove Ensorra’t, que va incloure tres propostes: Tropical Roots, Adala & Same Song Band, i Bossonaya. La xafogor de la nit, barrejada amb la perspectiva de poder capbussar-se al mar, va fer que la platja del recinte musical estigués molt concorreguda al llarg de totes les hores que es va allargar l’activitat.

Per la seva banda, l’Escenari Festival Korre Ke Token de la Plaça d’Espanya va comptar amb dos grups: la Cobla Catalana dels Sons Essencials –qui ha acompanyat l’Esbart Joaquim Ruyra en gran quantitat d’espectacles- i el House Aborígen a càrrec de Marcel Casellas. A l’Escenari de la Casa de Andalucía s’hi van oferir actuacions de ball amb la companyia Flamenca Isabelita Márquez, després que les primeres hores havien actuat els quadres de ball de l’entitat blanenca.


Les nits d’avui divendres i demà dissabtes tots aquests recintes recarregaran piles amb noves propostes igual d’atractives. Així, l’escenari de la Plaça dels Dies Feiners farà la tradicional Nit de Ball de Festa Major amb l’orquestra d’Els Montgrins i una Led Party; el Festival de Música Jove Ensorra’t comptarà amb La Bambula, The Toasters i els blanencs Kids From Mars d’una banda i dissabte amb Rock Dogs, The Violets i Rude Pride. I, per últim, l’Escenari de la Casa de Andalucía de Blanes tindrà de nou avui divendres els quadres de ball de l’entitat, seguida per una remoguda nit amb Sebas Rider, mentre que dissabte serà el torn de l’actuació de Brenda Delgado.
Data de realització: 07/26/2019 | Data de la darrera actualització: 07/26/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300