Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Xavier Bonastre, periodista esportiu de TV3, presentarà aquest dimarts a Blanes ‘100 històries del córrer’


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/29/2019 05:03:55 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Xavier Bonastre, periodista esportiu de TV3, presentarà aquest dimarts a Blanes ‘100 històries del córrer’

Organitzat pel Grup Fondistes Blanes i l’Ajuntament, es tracta d’un recull d’anècdotes que li han passat a l’autor

Demà dimarts, 30 de juliol, la Sala de Plens de l’Ajuntament de Blanes allotjarà un esdeveniment literari força atractiu. Es tracta de la presentació del llibre ‘100 històries del córrer’, escrit pel conductor i editor del Departament d’Esports de TV3, Xavier Bonastre. L’acte l’han organitzat conjuntament el Grup Fondistes Blanes i l’Ajuntament, i està previst que comenci a les vuit del vespre.


A banda de la presència de Xavier Bonastre, també es comptarà amb una mestre de cerimònies d’excepció, que a més a més s’encarregarà de presentar a l’autor: la periodista blanenca de TV3, Fina Brunet. Pel que fa al llibre, què l’autor signarà en acabat l’acte, és un recull d’anècdotes que li han passat al llarg de la seva dilatada experiència participant en curses populars. La presentació de ‘100 històries del córrer’ tindrà lloc aquest dimarts 30 de juliol a les 8 del vespre a la Sala de Plens.
Data de realització: 07/29/2019 | Data de la darrera actualització: 07/29/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300