Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Casa de Andalucía de Blanes ha celebrat un any més la Festa Major a l’escenari de la Plaça dels Països Catalans


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/30/2019 11:38:40 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Casa de Andalucía de Blanes ha celebrat un any més la Festa Major a l’escenari de la Plaça dels Països Catalans

L’entitat cultural blanenca va allargar un dia més les celebracions i va tancar l’activitat diumenge, després que dissabte va suspendre les actuacions a causa de la pluja

La Festa Major de Santa Anna de Blanes compta des de fa molts anys amb un cicle propi que s’allotja en un recinte amb nom propi: l’Escenari de la Casa de Andalucía. Ja abans que es reformés urbanísticament la Plaça dels Països Catalans, ubicaven en aquest indret un oasi de festa que sempre ha comptat amb una multitudinària assistència de públic.


Escenari Casa de Andalucía de Blanes, darrera jornada
Aquest 2019 no ha estat menys, i des d’abans que comencés el cicle festiu ja va començar-hi la gresca amb diversos ingredients. L’activitat va encetar-se el dissabte 20 de juliol i es va allargar fins diumenge passat, el 28 de juliol, una sessió afegida al programa després que la jornada anterior del dissabte es va haver de suspendre l’activitat prevista a causa de l’intens aiguat que va caure.


Actuació de Brenda Delgado
Activitats musicals i de ball durant més d’una setmana

Del 20 al 28 de juliol, llevat del dilluns 22 en què no hi va haver activitat, la Casa de Andalucía ha ofert diverses actuacions molt variades. Així, hi ha hagut Balls de Saló, la Peña Al-Andalus de Mataró, duets de cantaora i guitarra, música en viu, sessions amb Sebas Rider, diverses actuacions dels quadres de ball de la casa, la companyia flamenca de Isabelita Márquez, un grup de tribut a Triana i Zumba, entre d’altres.


Un altre dels ingredients més especials ha estat la participació de Brenda Delgado, qui fa poc va ser presidenta de la Casa de Andalucía, rellevada després per Juan Antonio Ortiz. Per completar les actuacions còmodament asseguts al recinte festiu, el públic comptava amb l’al·licient d’anar a la barra on se servien refrescos, l’indispensable i refrescant rebujito, o bé plats de pernil i formatge dels bons. Servien aquestes exquisideses un exèrcit de voluntaris, que afegien el seu bon humor i bon rotllo en cada comanda.
Data de realització: 07/30/2019 | Data de la darrera actualització: 07/30/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300