Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Els ‘Manaies Iuniores’ de Blanes protagonitzen la tradicional cercavila en honor a Santa Anna


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/30/2019 11:49:48 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Els ‘Manaies Iuniores’ de Blanes protagonitzen la tradicional cercavila en honor a Santa Anna

Diumenge a la tarda van fer un recorregut pel centre de la vila, aixecant l’expectació de blanencs i visitants

Aquests darrers anys el programa d’actes de la Festa Major de Santa Anna ha comptat amb un ingredient molt celebrat pel públic que hi assisteix. Es tracta de la cercavila que protagonitzen els ‘Manaies Iuniores’ en honor a la seva patrona, Santa Anna, i que aquest 2019 va tenir lloc el passat diumenge a la tarda.


Cercavila 'Manaies Iuniores'
Fotografies: Joaquim Llorens i Garangou
De fet, a qualsevol època de l’any que es fa, la cercavila sempre atrau una allau de seguidors. Aquest cop no va ser menys, de manera que van protagonitzar una lluïda i marcial cercavila recorrent el nucli històric, i aixecant l’expectació de vianants que passejaven, tant blanencs com visitants.


El punt de partida va ser el tradicional emplaçament d’aquesta formació: sota l’Arc dels Copatrons que hi ha al Carrer Ample. Des d’aquí van desfilar disciplinadament per diferents carrers del nucli històric liderats pel seu capità, l’Isaac Moreno, qui és el nou comandant des del passat mes d’abril, quan es va fer la cerimònia del relleu.

‘Manaies Iuniores’, una formació pionera a Catalunya

Els ‘Manaies Iuniores’ són una secció dels ‘Manaies de Blanes’, la primera d’aquestes característiques creada a Catalunya. Aplega una trentena de nois i noies, dels quals una quinzena s’han incorporat per primera vegada aquest 2019. Al llarg de la cercavila de diumenge passat, es van anar aturant en diversos indrets.


Els 'Manaies Iuniores' amb l'alcalde Àngel Canosa,
membre dels 'Manaies de Blanes'
Un d’ells va ser davant la porta principal de l’Ajuntament, on es va aprofitar per fer una fotografia molt significativa. Els ‘Manaies Iuniores’ van fer una fotografia de grup acompanyats de la màxima autoritat local, l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, qui és membre dels ‘Manaies de Blanes’.
Data de realització: 07/30/2019 | Data de la darrera actualització: 07/30/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300