Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes reprèn el cicle de ‘Cinema als Barris’ projectant ‘La Bella y la Bestia’ al veïnat de Mas Borinot


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/31/2019 11:56:34 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes reprèn el cicle de ‘Cinema als Barris’ projectant ‘La Bella y la Bestia’ al veïnat de Mas Borinot

Després de la Festa Major, s’ha reprès el cicle estiuenc, que continuarà la setmana vinent 6 d’agost, a la Plaça Montserrat Roig de Ca la Guidó, amb ‘Campeones’

Aquest passat dimarts es va reprendre el cicle de ‘Cinema als Barris de Blanes’ amb la projecció del film ‘La Bella y la Bestia’ al barri de Mas Borinot. Es tractava de la darrera versió protagonitzada per actors i actrius reals, un elenc encapçalat per Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans, Kevin Kline, Ewan McGregor, Stanley Tucci i Emma Thompson, entre d’altres.


Projecció 'La Bella y la Bestia' a Mas Borinot
Aquest passat dimarts al vespre van encarregar-se de fer la presentació d’aquesta represa d’activitat el regidor de Participació Ciutadana, Pere Lopera, acompanyat del president de l’Associació de Veïns de Mas Borinot, Remigio Toribio, així com d’Antonio Onieva, membre de la junta. Lopera els va convidar a gaudir del film i del cicle, que enguany és la segona edició consecutiva que s’ha organitzat de manera conjunta per l’Ajuntament de Blanes i les Associacions de Veïns.


Remigio Toribio, Pere Lopera i Antonio Onieva
El cicle ‘Cinema als Barris’ es va encetar el passat 2 de juliol a Mont-Ferrant, i va continuar el 9 de juliol a Valldolig; i el dia 16 a la Plaça de davant La Biblioteca, on es va projectar la multi-premiada ‘La La Land’. Durant la Festa Major s’ha fet un breu parèntesi reprès ahir, i continuarà la setmana vinent, ja entrats al nou mes. Serà el dimarts 6 d’agost, amb una pel·lícula que ha creat molta expectació a Blanes: ‘Campeones’, amb projecció a la Plaça Montserrat Roig de Ca la Guidó.


Les tres següents projeccions són cinema d’animació: el 13 d’agost a Mas Cremat amb ‘Canta!’; el 27 d’agost s’oferirà ‘Coco’ a Can Borell; i finalment el 3 de setembre ‘Tadeu Jones 2’ a l’Esplanada del Port. Totes les sessions són a les 10 de la nit, llevat de la darrera del 3 de setembre, que es farà a 2/4 de 10.
Data de realització: 07/31/2019 | Data de la darrera actualització: 07/31/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300