Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes farà aquest diumenge una nova neteja del Fons Marí i de la Platja a l’entorn de Sa Palomera


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/02/2019 12:59:35 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes farà aquest diumenge una nova neteja del Fons Marí i de la Platja a l’entorn de Sa Palomera

La jornada es farà simultàniament a Lloret, organitzat per la Federació Catalana d’Activitats Subaquàtiques, amb el suport a Blanes de l’Ajuntament i el Mola Mola Club Escafandrisme

L’entorn natural de la Roca de Sa Palomera serà l’escenari que diumenge vinent tornarà a allotjar una neteja tant del fons marí com de la platja que l’envolta. Tindrà lloc gairebé un mes més tard que ja se’n va fer una primera –en aquest mateix indret- després del Concurs Internacional de Focs d’Artifici, organitzada per l’Ajuntament de Blanes amb el suport d’un grup de bussejadors d’una nova entitat ecologista actualment en formació, ‘Escama’, l’acrònim d’Escamots del Mar.


Neteja fons marí a l'entorn de Sa Palomera 10 d'agost
En aquest cas la neteja del proper diumenge, 8 de setembre, està organitzada per la Federació Catalana d’Activitats Subaquàtiques (FECDAS) amb el suport de l’Ajuntament de Blanes i del Mola Mola Club Escafandrisme de Blanes. A diferència de l’acció intensiva del passat mes d’agost a Blanes, la d’aquest diumenge també es farà el mateix dia simultàniament a la veïna localitat de Lloret de Mar, totes dues amb el patrocini d’una empresa del territori, ‘Joieria GRAU’.


En el cas de Lloret de Mar, la jornada comptarà amb el suport de l’associació mediambiental Xatrac d’aquest veí municipi, així com del Club d’Escafandrisme UNISUB Sabadell. Tant a Blanes com a Lloret les accions paral·leles començaran a 2/4 de 9 del matí, primer amb la neteja al fons marí i després, a les 10 del matí, a la superfície, a la platja. En el cas de Lloret, l’indret que es netejarà serà la Platja de Fenals.


Les activitats estan incloses dins la iniciativa ‘Let’s Clean Up Europe’, que promou la neteja dels espais públics naturals. Aquesta proposta rep el suport del Fons Europeu Marítim de Pesca, Generalitat de Catalunya, així com de diverses empreses, entre elles PdePa Bakery, que s’encarregarà de proporcionar el refrigeri i esmorzar que hi haurà pels voluntaris i voluntàries durant les neteges.Data de realització: 09/02/2019 | Data de la darrera actualització: 09/02/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300