Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes organitza aquesta setmana les dues darreres sessions del ‘Cinema als Barris’ de l’Estiu 2019


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/03/2019 12:17:55 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CARTELLBlanes organitza aquesta setmana les dues darreres sessions del ‘Cinema als Barris’ de l’Estiu 2019

Aquesta nit es projecta a l’Esplanada del Port ‘Tadeu Jones 2’ i demà dimecres ‘Coco’ al barri de Can Borell

Aquesta setmana Blanes viurà les dues darreres sessions de la segona edició del cicle ‘Cinema als Barris’, una exitosa experiència organitzada per l’Àrea de Participació Ciutadana de l’Ajuntament amb el suport de les Associacions de Veïns d’arreu del municipi. Avui dimarts, a 2/4 de 10 de la nit, es projectarà el film ‘Tadeu Jones 2’ en la seva versió catalana a l’Esplanada del Port.


Projecció del film 'Campeones' a Ca la Guidó, l'agost passat
D’altra banda, demà dimecres la darrera projecció del cicle serà la popular ‘Coco’, una altra pel·lícula de dibuixos animats. S’oferirà a la mateixa hora, 2/4 de 10 de la nit, al barri de Can Borell, més concretament al Carrer Gavarres. Inicialment ‘Coco’ s’havia de projectar el 27 d’agost, però la previsió de pluges per aquell dia va fer traslladar-ho al passat diumenge, 1 de setembre.


El regidor de Participació Ciutadana, Pere Lopera, i el president
de l'AVV de Ca la Guidó, José Maria Sande, durant la benvinguda prèvia
La pluja que va caure aquell dia, però, va obligar l’Ajuntament de Blanes a tornar a re-projectar la projecció, que finalment tindrà lloc demà dimecres. En tots dos casos, tant avui dimarts amb ‘Tadeu Jones 2’ com demà dimecres amb ‘Coco’, es tracta de sengles cintes d’animació que complauran tant al públic infantil com a l’adult.Data de realització: 09/03/2019 | Data de la darrera actualització: 09/03/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300