Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Obra Social ‘La Caixa’ col·labora un any més amb dues entitats socials de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/18/2019 01:25:08 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

COOPERACIO PROJECTESL’Obra Social ‘La Caixa’ col·labora un any més amb dues entitats socials de Blanes

Ha donat 2.000 € en total, mil euros per a cada entitat, com a col·laboració solidària de la XXXVI Caminada Popular Nit de Sant Bonós celebrada el passat mes d’agost

Aquest dimecres el despatx d’Alcaldia de l’Ajuntament de Blanes ha allotjat el lliurament d’una col·laboració econòmica que ha fet un any més l’Obra Social ‘la Caixa’ a dues entitats socials del municipi. Són Blanes Solidari i l’Associació d’Africans de Blanes Sa Forcanera. L’entitat financera s’havia compromès a donar suport social a la 36a Caminada Popular Nit de Sant Bonós, que es va celebrar el passat 17 d’agost.


Al centre de la imatge, l'alcalde de Blanes, Àngel Canosa,
i la directora de Banca Institucions de CaixaBank, Gemma Batlle
D’aquesta manera, l’Obra Social ‘la Caixa’ ha fet efectives dues aportacions directes de 1.000 € per a cadascuna de les dues entitats socials, sumant d’aquesta manera una aportació total de 2.000 €. L’acte l’han encapçalat avui al matí l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, i el regidor d’Esports, Pere Lopera, acompanyats de la directora de Banca Institucions de CaixaBank a Girona, Gemma Batlle.

També han assistit Ivan Tibau, director de Banca Institucions de CaixaBank; Ricard Buitrago, director de l’Àrea Administrativa de la Selva Marítima; i la tècnica d’Esports, Gisela Bayé. Per la seva banda, en representació de les dues entitats que han rebut les donacions han participat Josep Salip i Joan Rius, de Blanes Solidari ; i Buba Koné i Fatumata Tunkara, de l’Associació d’Africans de Blanes ‘Sa Forcanera’.

Col·laboració social de l’entitat financera amb Blanes

L’alcalde ha agraït el gest solidari que ha tingut l’entitat financera envers la població, i en aquest sentit, ha recordat que enguany ha estat la quarta vegada consecutiva en què l’Obra Social ‘la Caixa’ ha col·laborat amb el consistori blanenc destinant-hi aportacions econòmiques socials a entitats del municipi. La primera vegada va ser al 2016, coincidint amb la 34a edició de la Caminada Popular Nit de Sant Bonós.


En cadascun d’aquests quatre anys el Departament d’Acció Social de l’Ajuntament de Blanes s’ha encarregat de triar les entitats a qui es destinaria la quantitat econòmica que s’havia compromès a lliurar l’Obra Social ‘la Caixa’. L’any 2016 es van entregar a Càritas Interparroquial i El Bon Samarità; al 2017 a la Fundació Aspronis i a Mifas; i l’any passat a dues entitats socials que apleguen gent gran: l’Associació de Pensionistes i Jubilats del Casal Benet Ribas i l’Associació de Prejubilats i Pensionistes de la Casa del Mar.Data de realització: 09/18/2019 | Data de la darrera actualització: 09/18/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300