Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’intens ‘Retrat en Groc’ amb la tenora de Jordi Molina enceta la nova programació al Teatre de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/24/2019 12:24:09 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

TeatreDeBlanesL’intens ‘Retrat en Groc’ amb la tenora de Jordi Molina enceta la nova programació al Teatre de Blanes

La programació segueix el proper diumenge amb el primer dels sis espectacles infantils de Rialles Blanes i l’escena professional continuarà el 5 d’octubre, amb el musical social ‘Homeless’

La nova programació al Teatre de Blanes pel darrer trimestre del 2019 va aixecar dissabte passat el teló amb un intens concert del músic i compositor blanenc d’abast internacional Jordi Molina. Presentava el seu nou espectacle ‘Retrat en Groc’, amb temes d’autoria pròpia on la música tradicional es va barrejar amb la world music, la cançó i la improvisació, acompanyat de cinc músics més i una cantant.


Jordi Molina i Xavi Molina
Fotografies: Aitor Roger
La seva actuació va omplir de blanenquisme pels quatre costats l’escenari del Teatre de Blanes, un sentiment d’arrel incrementat amb les intervencions estel·lars i especials d’altres ingredients artístics blanencs que forgen la identitat d’aquesta vila. D’una banda dos grups, el Cor de Cambra Sota Palau, dirigida pel també músic i compositor Josep Maria Guinart, i de l’altra l’Esbart Joaquim Ruyra. Dues entitats que han portat el nom de Blanes molt a munt i molt lluny. D’altra banda, també es va comptar amb les intervencions de tres músics blanencs: Xavi Molina –germà de Jordi Molina-, Jordi Fontanillas i Ferran Aledo.


Jordi Molina interpretant 'Retrat en Groc'
Fotografia: Aitor Roger
La programació continua diumenge amb l’inici del cicle de ‘Rialles Blanes’

La següent actuació prevista al Teatre de Blanes tindrà lloc aquest proper diumenge, 29 de setembre. Es tracta del primer dels sis espectacles infantils programats per l’Agrupació Rialles de Blanes. L’estrena anirà a càrrec de la companyia de titellaires ‘L’Estaquirot’, i ‘L’Aventura d’Avorrir-se’, que promou la creativitat de la canalla, amb una reflexió sobre la gestió del temps i la quantitat de joguines que s’acostuma a tenir a casa.


Com és habitual, l’espectacle infantil començarà a 2/4 de 6 de la tarda, amb compra anticipada presencial a la taquilla del teatre els divendres de la mateixa setmana de l’actuació de 17’30 a 19 h, i una hora abans que comenci la representació. En total, Rialles ha programat sis actuacions fins al desembre, quan culminarà amb ‘Pastorets. La Gran Aventura’, de La Roda Produccions.

‘Homeless’, un musical per conscienciar sobre la realitat dels sense sostre

Pel que fa a la programació professional del Teatre de Blanes, continuarà tot just la setmana vinent, el dissabte 5 d’octubre, amb una proposta molt atractiva. Es tracta de ‘Homeless’, un musical social per conscienciar sobre la realitat dels sense sostre, estrenat tot just a principis d’aquest 2019. La història la narren vuit actors, acròbates i ballarins amb música i cantants en directe, i el seu objectiu no és tan sols entretenir, sinó conscienciar sobre una temàtica lamentablement tan actual.


Escena del musical social 'Homeless'
L’argument gira a l’entorn d’un home sense sostre, un cantant famós abans d’arribar a aquesta situació, que ajuda una jove en la seva primera nit al carrer. Per evitar que a la noia li passi el què a ell mateix li ha succeït, el protagonista decidirà enfrontar-se a les seves pròpies pors, aconseguint que el públic s’apropi a una realitat que pot afectar qualsevol persona del nostre entorn.

A Blanes l’actuació es complementarà a partir de dilluns vinent, 30 de setembre, amb una exposició que s’allotjarà a la Biblioteca Comarcal fins al 13 d’octubre, i que es presenta sota el títol ‘Viuen al carrer perquè volen’. Més informació sobre la programació i venda d’entrades online al Teatre de Blanes – Teatre de la Costa Brava Sud: https://www.teatredelacostabravasud.cat/ca/espais/l/1003-teatre-de-blanes.htmlData de realització: 09/24/2019 | Data de la darrera actualització: 09/24/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300