Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El 17è Festival Internacional de Tuning Blanes Motor Days escalfa motors per aquest cap de setmana


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/01/2019 12:25:13 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El 17è Festival Internacional de Tuning Blanes Motor Days escalfa motors per aquest cap de setmana

La fira per a aficionats al món del motor, la segona d’importància al sud d’Europa, es farà del 4 al 6 d’octubre i ocuparà 40.000 m2 de l’esplanada del costat del pavelló

El que es considera el segon esdeveniment d’aquestes característiques que hi ha al sud d’Europa congregarà el proper cap de setmana del 4 al 6 d’octubre milers de visitants, una xifra que any rere any va en augment. En aquesta nova edició, el 17è Festival Internacional de Tuning Blanes Motor Days consolidarà la principal novetat que va incloure al 2018: allargar la seva duració des del divendres fins al diumenge.


Estand promoció '17è Festival Internacional Blanes Motor Days'
La fira per a aficionats al món del motor i al tuning ocuparà 40.000 m2 de l’esplanada del costat del pavelló, amb una gran quantitat d’al·licients que, a més a més, compten amb l’atractiu d’incloure ingredients per complaure a tota la família. Organitzada per l’entitat blanenca + Volumen Dreams Factory amb el suport de l’Ajuntament de Blanes, ha passat a ser un esdeveniment d’abast estatal i internacional, incloent participants que arriben des d’arreu de la península i diferents punts d’Europa.

Promoció anticipada del Blanes Motor Days al Passeig de Mar

El 17è Blanes Motor Days ja va escalfar motors el darrer cap de setmana del mes de setembre per donar a conèixer els seus principals atractius. La tarda-vespre del passat dissabte es va muntar un estand promocional al Passeig de Mar –a l’alçada del Carrer Ample- amb alguns dels cotxes que hi participaran com a principal reclam.


L'alcalde, Àngel Canosa, amb els organitzadors del festival
Al llarg de la jornada van ser centenars les persones que s’hi van acostar per informar-se sobre l’esdeveniment. Un d’ells va ser l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, qui es va trobar amb els organitzadors per interessar-se sobre els principals atractius que inclourà l’edició d’aquest 2019, que obrirà les seves portes el divendres 4 d’octubre a les 5 de la tarda i finalitzarà a la 1 de la matinada.

Al llarg de tot el cap de setmana l’activitat començarà a 2/4 de 10 del matí i finalitzarà dissabte a la 1 de la matinada, i diumenge una mica més d’hora: a les 8 del vespre. Durant tres dies, doncs, els qui els corre més benzina que sang per les venes tenen el seu paradís particular instal·lat a Blanes, que serà el centre d’interès de milers d’aficionats, tal com ha vingut sent tots aquests darrers anys.

Eslàlom Drift, Circuit 4 x 4, i altres al·licients

Un dels principals i indiscutibles reclams serà l’àrea de car àudio, amb els millors equipaments de so. També hi haurà un Circuit de Trial de 4 x 4 amb diferents obstacles, ocupant uns 6.000 m2 a l’antic camp de futbol de terra, així com un Circuit Eslàlom de drift amb vehicles clàssics, que s’allotjarà a la zona d’aparcament asfaltat que hi ha al costat dels antics camps de futbol. Aquests van ser dos dels espais més concorreguts en l’edició del 2018, havent-se millorat diversos aspectes tècnics i logístics.


Un altre dels atractius que atrau més visitants és la zona que inclou la secció de vehicles personalitzats: Tuning, Stance, Vag, MPower, JDM, KMD, Full dip, Luxury Cars i un con grapat d’ingredients. Tot plegat complementat per una Àrea Gastronòmica amb les millors Food Trucks, la zona d’expositors, stands i carpes comercials, parades d’artesania i l’àrea infantil amb atraccions de fira per a tots els públics.

A banda dels brogit dels motors, la música i la dansa també hi seran presents, amb les diferents actuacions que hi haurà dalt l’escenari ubicat a tocar de l’antic camp de futbol de gespa artificial. La jornada inaugural del divendres ja inclourà diferents sessions, en especial del Dj resident Dj Nino, i a la nit concert de rap amb El Mestizo, i les millors versions amb Monalissa, així com un altre concert de rap del grup Sin Filtro. Per últim, tancaran la vetllada els concerts de Prodi i JG. Sánchez.


Dissabte hi haurà Dance Kids, Comercial Dance, Twerk, Gym Music i Hip Hop de l’Escola de Ball Arcadya, Master Class de Zumba amb Ester Berzosa, malabars i bufadors de foc del grup Kindale & Carmen Cotano; concert de Canastero Flow (una jove promesa del trap i reggetton); i altres actuacions. El 17è Festival de Tuning Blanes Motor Days es clourà diumenge a partir de les sis de la tarda amb el lliurament de trofeus dels diferents concursos i proves que s’hauran fet.
Data de realització: 10/01/2019 | Data de la darrera actualització: 10/01/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300