Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Reunió de coordinació del SIAD de Blanes amb l’Institut Català de les Dones per fer balanç de la feina d’un any


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/02/2019 12:59:09 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Siad BlanesReunió de coordinació del SIAD de Blanes amb l’Institut Català de les Dones per fer balanç de la feina d’un any

La reunió l’han encapçalat la regidora d’Acció Social i Igualtat, Marian Anguita, la coordinadora territorial de Girona de l’ICD, Fina Surina, i la directora de la Fundació AGI, Rosa M Garriga

El local del SIAD (Servei d’Informació i Atenció a les Dones) de Blanes ubicat al barri d’Els Pins va aplegar ahir dimarts una reunió de coordinació per fer balanç de la feina feta durant tot un any. Es tracta d’unes trobades periòdiques que serveixen per mantenir el contacte entre les responsables dels diferents organismes que, des dels respectius àmbits, s’ocupen d’aquest servei que a Blanes compta amb una llarga tradició i experiència.


Totes les dones participants en la reunió. A la dreta de la
imatge, Fina Surina Gelis i Marian Anguita Ferrer
La reunió la van encapçalar la regidora d’Acció Social i Igualtat, Marian Anguita i Ferrer, i la coordinadora territorial de Girona de l’Institut Català de les Dones, Fina Surina i Gelis, així com d’altres representants. Així, va participar Lurdes Rodríguez Muñoz, cap de secció i coordinadora d’Acció Social, Igualtat i Nova Ciutadania; i Rosa M Garriga Llorente, directora de la Fundació Assistència i Gestió Integral (AGI), la fundació que gestiona el SIAD de Blanes.

Actualment, amb el ‘Pacte d’Estat Contra la Violència’, s’està donant molta importància a la conscienciació, així com a l’ajuda per actuar amb dones maltractades, comptant amb finançament des de l’estat espanyol. Tanmateix, va haver balanç i anàlisi sobre com ha anat el SIAD de Blanes durant el darrer any, plantejant-se si hi ha necessitats i/o demandes a cobrir.

Val a dir per últim que en aquesta reunió van intervenir diferents integrants del SIAD: Montserrat Romera Sabio, tècnica coordinadora del servei; Sònia Huerta Carabantes, la jurista del servei; i la psicòloga de la unitat de Blanes, Edurne Floristán Preciado. Per part de l’Institut Català de les Dones també van participar dues tècniques, una de les quals està especialitzada en el ‘Pacte d’Estat Contra la Violència’.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 10/02/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300