Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Normalitat a Blanes davant l’anunci de mal temps, amb totes les precaucions activades


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 10/22/2019 11:03:45 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Normalitat a Blanes davant l’anunci de mal temps, amb totes les precaucions activades

Els efectius de la Policia Local estan especialment amatents davant qualsevol contingència. Per avui dimarts, a la Selva Litoral, s’espera pluja moderada amb la possibilitat que empitjori demà

Davant l’activació de l’alerta del Pla Especial d’Emergències per Inundacions de Catalunya (INUNCAT) des de Protecció Civil de la Generalitat, a Blanes la situació és de plena normalitat. De moment, les previsions apunten que per avui dimarts hi hagi pluja moderada, amb la possibilitat que pugui empitjorar amb el pas de les hores, especialment demà dimecres.


Litoral de Blanes, dimarts 22 d'octubre al matí
Efectius de la Policia Local de Blanes estan especialment amatents a l’evolució del temps, ja que inclou acumulacions importants de pluja, així com una llevantada que afectaria les zones del litoral. Davant aquest anunci -que adverteix també sobre la possibilitat de ratxes de vent de més de 90 km/h que afectaria qualsevol punt del litoral-, des de l’Ajuntament de Blanes s’han pres les mesures habituals.


Una de les més destacades és la revisió de les sortides de les rieres, controlant que estiguin expedites per facilitar l’evacuació en el cas que hi hagués un creixement sobtat per l’acumulació de pluja. El Pla INUNCAT es va activar aquest passat dilluns al vespre però, de moment, la situació és de tranquil·litat al municipi on comença la Costa Brava.




Data de realització: 10/22/2019 | Data de la darrera actualització: 10/22/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300