Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament de Blanes avança el ple del mes d’octubre per aquest dimecres dia 30


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/29/2019 04:53:15 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Ajuntament de Blanes avança el ple del mes d’octubre per aquest dimecres dia 30

El ple ordinari serà el què inclou més punts a l’ordre del dia en el què portem d’actual mandat, un total de 16, inclòs l’apartat de precs i preguntes

Aquest dimecres dia 30 l’Ajuntament de Blanes celebrarà el ple ordinari corresponent al mes d’octubre, un dia abans del què és habitual, per no coincidir amb la festivitat de la Castanyada, que s’escaurà el dijous dia 31. A priori, podria ser la sessió plenària més densa en el què portem de mandat, ja que inclou un total de 15 temes a l’ordre del dia, a més a més del darrer apartat, el de Precs i Preguntes.


Ple extraordinari 17 d'octubre
Entre els temes més destacats que es debatran al ple d’aquest dimecres està demanar la inclusió de la sol·licitud de subvenció en el marc del PUOSC (Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya) per a dos projectes. D’altra banda, també hi ha el Pla Local de Joventut 2019-2023, així com la resolució d’al·legacions i aprovació definitiva del Reglament d’Ús de les instal·lacions esportives municipals.

Abans d’arribar a l’apartat final de Precs i Preguntes que poden formular tots els grups polítics municipals, es debatran dues mocions. La primera l’ha presentat l’APB (Agrupació Participativa de Blanes) per a la creació d’un Museu Municipal, i la segona és de Ciutadans, en què demana condemnar la violència i el terrorisme en democràcia. La sessió plenària corresponent al mes d’octubre tindrà lloc aquest dimecres dia 30, a la seva hora habitual: les 7 de la tarda.
Data de realització: 10/29/2019 | Data de la darrera actualització: 10/29/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300