Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Estació d’Autobusos de Blanes, en obres durant dos mesos


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/02/2019 12:47:45 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Estació d’Autobusos de Blanes, en obres durant dos mesos

La Generalitat de Catalunya està fent uns treballs de millora per millorar i adequar el paviment, la reparació de murs cortina i altres arranjaments complementaris

Des de finals del mes d’octubre, i almenys durant dos mesos, la utilització de l’Estació d’Autobusos de Blanes està parcialment afectada, a causa d’unes obres de remodelació que s’hi estan fent. L’actuació inclou la reparació de la pavimentació de la zona on hi ha les andanes per accedir als autobusos, i també es millorarà el mobiliari, la il·luminació i l’actualització de la senyalització.


Estació d'Autobusos de Blanes
Per aquest motiu, mentre durin les obres s’han habilitat zones amb parades de bus provisionals perquè els usuaris i usuàries puguin seguir utilitzant aquest nucli d’aturada que hi ha a les línies de bus urbanes i interurbanes de Blanes. Situada al barri de la Plantera, molt a prop dels barris d’Els Pins i el Racó d’en Portas, l’Estació d’Autobusos de Blanes es va inaugurar l’any 2000, i va ser una de les primeres en incloure un servei de ‘Biciberg’, per a custodiar bicicletes en un dipòsit soterrat.

L’Estació d’Autobusos de Blanes disposa d’un edifici on hi ha els serveis habituals, així com sis andanes amb una marquesina, i una zona d’aparcament per a taxis i d’espera per a autobusos. Les obres les està duent a terme el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, i forma part del projecte de remodelació global que inclou 15 estacions d’autobusos d’arreu de Catalunya, entre elles la de Blanes.


El cost d’execució material (PEM) de les actuacions que s’estan fent a l’estació de Blanes puja a prop de 100.000 €, mentre que el cost d’execució per contracta (PEC) és de més de 142.000 €. Les altres estacions d’autobusos incloses al projecte de millora són: La Seu d’Urgell, Olot, Torroella de Montgrí, Sabadell, Vic, Sant Feliu de Pallerols, Tossa, Amposta, Tortosa, Quatre Camins, Reus, Tarragona, Igualada i Valls.
Data de realització: 11/02/2019 | Data de la darrera actualització: 11/02/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300