Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Centre d’Estudis Avançats de Blanes celebra la ‘Setmana de la Ciència’ del 13 al 22 de novembre


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/05/2019 04:24:02 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El Centre d’Estudis Avançats de Blanes celebra la ‘Setmana de la Ciència’ del 13 al 22 de novembre

El dia 14 hi haurà un vídeo-fòrum sobre l’illa de ‘Malpelo’, Jornades de Portes Obertes i Visites Guiades del 13 al 15, i el dia 22 una xerrada sobre ‘Herbeis de Posidònia, boscos sota l’aigua’

Com no podia ser d’una altra manera, el Centre d’Estudis Avançats de Blanes (CEAB-CSIC) ha organitzat diverses activitats durant els propers dies, amb motiu de la Setmana de la Ciència. La primera activitat tindrà lloc el dijous 14 de novembre, amb la projecció d’un documental seguit per una xerrada-col·loqui a càrrec de l’investigador Quique Ballesteros, que parlarà sobre ‘Malpelo’, una remota illa a 500 km de la costa de Colòmbia, amb una riquesa de fauna i flora que la fan única. S’allotjarà a 2/4 de 8 del vespre a la Sala de Plens.


Del 13 al 15 de novembre s’han programat sengles Jornades de Portes Obertes al matí i Visites Guiades a la tarda al CEAB. Durant els matins les jornades estan adreçades als alumnes de 4rt d’ESO i Batxillerat perquè s’apropin al dia a dia de la recerca científica. A les tardes, més concretament el dimecres 13 a les 7 del vespre i el divendres 15 de novembre a les 5 de la tarda, hi haurà visites guiades adreçades a tot el públic en general, pels qui vulguin conèixer el CEAB de la mà dels científics.


Per últim, el 22 de novembre hi haurà una xerrada sobre ‘Herbeis de posidònia, boscos sota l’aigua’, a càrrec de Teresa Alcoverro. Començarà a 2/4 de 8 del vespre, i tindrà lloc a la Cocteleria Oh La Là, amb l’objectiu de promoure la conservació dels herbeis de la posidònia. Més informació i reserves per a les Visites Guiades i Jornades de Portes Obertes: mtur@ceab.cisic.es, i al telèfon 972 336 101.
Data de realització: 11/05/2019 | Data de la darrera actualització: 11/05/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300