Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Fundació Carl Faust participa a la ‘Setmana de la Ciència’ amb activitats al Jardí Botànic Marimurtra


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/05/2019 04:29:19 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Fundació Carl Faust participa a la ‘Setmana de la Ciència’ amb activitats al Jardí Botànic Marimurtra

El proper cap de setmana del 9 i 10 de novembre es faran visites guiades a ‘El Rebost’, i el dissabte dia 16 hi haurà el Taller ‘Marimurtra + Científic’, adreçat a tot el públic en general

La Fundació Privada Carl Faust, propietària i gestora del Jardí Botànic Marimurtra, ha organitzat durant aquests dies de novembre diverses activitats amb motiu de la ‘Setmana de la Ciència’. El proper cap de setmana del 9 i 10 de novembre s’oferiran diverses visites guiades gratuïtes temàtiques sota el títol ‘El Rebost de Marimurtra’, que permetran aprofundir en les tècniques, estratègies i filosofia d’aprofitament de materials, així com en els valors de la biodiversitat amb què funciona el jardí.


La següent activitat tindrà lloc el següent cap de setmana, el dissabte 16 de novembre, amb la primera edició del taller ‘Marimutra + Científic’, una jornada per presentar i involucrar al públic en general en l’activitat científica del Marimurtra. La jornada, en aquesta ocasió, tindrà tres eixos: propostes de voluntariat a Marimurtra (local i internacional), herbari (amb un taller i visita al jardí per recollir material vegetal), i extractes naturals (presentació dels projectes de recerca fets a Marimurtra en col·laboració amb la Universitat de Girona).


Totes les activitats incloses a la ‘Setmana de la Ciència’ tenen la doble finalitat d’oferir informació interessant sobre l’activitat científica al Jardí Botànic Marimurtra i, alhora, promoure la participació. Es cerca la vinculació d’aquelles persones que puguin tenir interès en la seva realització a diferents nivells: des del més bàsic (com a hobby) fins al més professionalitzat (pràctiques d’empresa, TFG, etc). Les dues activitats (visita a ‘El Rebost’ i taller ‘Marimurtra + Científic) són gratuïtes, però cal reserva prèvia a www.marimurtra.cat o al Tel. 972 330 826.
Data de realització: 11/05/2019 | Data de la darrera actualització: 11/05/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300